Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

"Filiatra Agrovision": Οργανώνεται η 2η έκθεση αγροτικού εξοπλισμού και εφοδίων

Η 2η έκθεση αγροτικού εξοπλισμού, εφοδίων και προϊόντων «Filiatra Agrovision 2023» θα πραγματοποιηθεί φέτος από 1-3 Σεπτεμβρίου.
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2019 και κέρδισε τις εντυπώσεις, με χιλιάδες επισκέπτες και δεκάδες εκθέτες. Κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών που σχετίζονται με τον αγροτικό τομέα, στην καρδιά της αγροτικής παραγωγής της Τριφυλίας και της Μεσσηνίας γενικότερα.
Το εγχείρημα αυτό επαναλαμβάνεται φέτος, καθώς μεσολάβησαν τα χρόνια της καραντίνας και ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών έχει ξεκινήσει τις σχετικές προετοιμασίες. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή θέλουν πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο info@agrovision.gr ή στο τηλ. 6936-843810.
Σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών τονίζεται μεταξύ άλλων: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 2ης έκθεσης αγροτικού εξοπλισμού, εφοδίων και προϊόντων "Filiatra Agrovision 2023", η οποία θα δώσει τον δυναμικό παλμό της στην Πελοπόννησο από την 1η έως και τις 3 Σεπτεμβρίου 2023 αποτελώντας το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία. Θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να δώσετε το "παρών" σε αυτή τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση των εκπροσώπων του αγροτικού τομέα! Κλείστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας!».      Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα