Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η άσφαλτος... κατάπιε γυναίκα στα Εξάρχεια - Ανοιξε τρύπα λόγω της έντονης βροχής [βίντεο]

Τη γη κάτω από τα πόδια της- κυριολεκτικά- έχασε μία γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την πρωτεύουσα.
Ειδικότερα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 98, το οδόστρωμα υποχώρησε από την έντονη βροχή και άνοιξε τρύπα με αποτέλεσμα η γυναίκα, που περνούσε από το σημείο να πέσει μέσα.
Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μίλησε στο "Κοινωνία Ώρα MEGA" για το περιστατικό και δήλωσε:
"Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10.30 με 11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το "χάσμα" στο έδαφος έδαφος και οι τεχνικές "δυνάμεις" έφτασαν στο σημείο το... απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ".
Και συνέχισε: "Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα το μεσημέρι. Πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ υπόχωρησε και εκείνη βρέθηκε μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά", συμπλήρωσε.
"Δεν υπήρχε σήμανση"
Στο σημείο είχε τοποθετηθεί αρχικά σήμανση, η οποία όμως όταν έγινε το περιστατικό, σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA η τραυματίας:
"Καθώς έφευγα από τη δουλειά μου και περπατούσα σιγά σιγά, γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο άνοιξε ένα καπάκι κι έπεσα στο κενό μέσα. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν", δήλωσε η Ελένη Ρόδη.
Η τραυματίας αναρρώνει σπίτι της με διάστρεμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα