Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Κολωνός: Ομολογεί δημόσια ο Ηλίας Μίχος- "Κατέστρεψα τη ζωή του παιδιού"

Για πρώτη φορά, ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, βιασμό, παιδική πορνογραφία σωματεμπορία ανήλικης Ηλίας Μίχος, σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή και ομολογεί δημόσια τις αποτρόπαιες πράξεις του.
Μιλώντας στο Star, ο Ηλίας Μίχος ανέφερε: "Δεν μπορώ να αποδεχθώ τι έχω κάνει. Σκέφτομαι τι έχω κάνει και δεν μπορώ να πάρω ανάσα. Έχω καταστρέψει τη ζωή αυτού του παιδιού, έχω καταστρέψει τη ζωή της οικογένειάς μου. Ξέρω ότι θα μείνω στη φυλακή, αλλά να μείνω για πράγματα που έχω κάνει όχι για ότι δεν έχω κάνει. Δεν είμαι μαστροπός”.
Η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση ανέφερε: "Για τη μαστροπεία και την εμπορία ανθρώπων τα αρνείται κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή. Ομολογεί τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού και βεβαίως την πορνογραφία. Το μήνυμα που θέλει να στείλει είναι ότι, θα καταδικαστώ για αυτά τα οποία έχω διαπράξει, για πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι αδίκως οφείλει και η κοινωνία να αντιληφθεί ότι έχω το δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου”.
Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης μιλώντας επίσης στο Star, μέσα από το κελί, υποστηρίζει πως δεν είχε υποπτευθεί ποτέ τίποτα.
Ο διάλογος με τη μητέρα της 12χρονης

Μητέρα 12χρονης Κολωνός
Δημοσιογράφος: Εσείς δεν γνωρίζατε τίποτα για όλα αυτά;
Μητέρα 12χρονης: Όχι, δεν γνώριζα. Αν γνώριζα δεν θα το είχα αφήσει έτσι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Δημοσιογράφος:
Κι όταν τα μάθατε πως αντιδράσατε;
Μητέρα 12χρονης: Όταν μου μίλησε η θεία του παιδιού και μου είπε τι έχει συμβεί με τον Μίχο, αυτό το κτήνος που εύχομαι να μην δει ποτέ ξανά το φως του ήλιου, μου τα έστειλε με μηνύματα και πήγα και έκανα κατευθείαν, αμέσως την καταγγελία μου. Το παιδί δεν μου είχε δείξει τίποτα, κανένα σημάδι, κάτι ότι γίνεται, ότι το έχει βιάσει, ερχόταν με χαμόγελο στο σπίτι, πάντα, ευχαριστημένη, δεν μου είχε δείξει κάτι να ανησυχήσω.
Μιλάμε σε καθημερινή βάση, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν βγαίνει, δε μιλάει σε κανέναν, με κουκούλες κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι. Εμένα όποτε μου μιλάει κλαίει, έχει ενοχές και τύψεις γιατί είμαι εδώ πέρα. Γιατί δεν μου μίλησε, γιατί δεν μου είπε κάτι, σε αυτό έχει τύψεις και ενοχές το παιδί. Το βιάσανε τόσα άτομα και τώρα το ξαναβιάζουμε έχοντας και τη μάνα του μέσα στη φυλακή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα