Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Αγρίνιο: Κολώνα ηλεκτροδότησης διαπερνά δύο μπαλκόνια πολυκατοικίας

Σε έναν άτυπο διαγωνισμό φαίνεται ότι έχουν μπει Αγρίνιο και Ξάνθη όσονα αφορά τις πιο πολλές «ανορθογραφίες» με κολώνες της ΔΕΗ που «τρυπάνε» μπαλκόνια με την πρώτη, τελικά, να κερδίζει την δεύτερη.
Τον... τίτλο στο Αγρίνιο χάρισε, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το agriniopress.gr, μια ξύλινη κολώνα της εταιρείας ηλεκτροδότησης η οποία «τρύπησε» δύο μπαλκόνια πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα για το θέαμα αυτό έχει ενημερωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ χωρίς, όμως, να έχει δοθεί κάποια λύση.
Το ίδιο χρονίζων είναι και το θέαμα στην Ξάνθη για όσους κατοίκους και επισκέπτες περνούν από τη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Παπαφλέσσα και βλέπουν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας να έχει «φυτρώσει» μια κολώνα δημόσιου φωτισμού!
«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» είπε η δημοσιογράφος της
ΕΡΤ αναφέροντας ότι στον τσιμεντένιο στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη και το καρναβάλι.
Το ερώτημα, ωστόσο, είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η κολώνα και μετά χτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

   

Kάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στην EΡΤ ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας φωτισμού και εκ των υστέρων κτίστηκε γύρω της η πολυκατοικία, που είναι άγνωστο αν περιλαμβάνει στα σχέδιά της αυτό το ξεχωριστό δομικό στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα