Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Τριφυλία: Συνάντηση προέδρων και συμβουλίων Κοινοτήτων σήμερα στην Κυπαρισσία


Συνάντηση προέδρων και συμβουλίων Κοινοτήτων στην Κυπαρισσία διοργανώνει για σήμερα Δευτέρα και ώρα 7:30 μ.μ. Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Δήμου Τριφυλίας.
Σε ενημέρωση – πρόσκληση προς τους προέδρους και τα μέλη Συμβουλίων Κοινοτήτων αναγράφεται: «Αγαπητέ συνάδελφε Πρόεδρε, κοιν. σύμβουλε, σε προσκαλούμε την Δευτέρα 6/2/23 στην έδρα του Δήμου μας στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου και ώρα 7:30 μμ. Οι κοινότητες μας με την δημιουργία του “Δικτύου Κοινοτήτων Τριφυλίας” αποκτούν φωνή και μια συλλογικότητα που ευελπιστούμε θα βοηθήσει ώστε τα κοινά προβλήματα των χωριών μας να ακουστούν και να βρουν λύσεις! Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Η γνώμη όλων μας κρίνεται απαραίτητη! Η δύναμη της παρουσίας όλων μας, στην παρούσα συνάντηση, θα βοηθήσει σίγουρα το εγχείρημά μας. Ας μην αδιαφορήσουμε…στην αδιαφορία της Πολιτείας…
Ας αρχίσουμε τουλάχιστον να συζητάμε μεταξύ μας! Έναν έναν δεν μας βλέπουν, αν συγκεντρωθούμε όλοι μαζί θα αποκτήσουμε όγκο… θα μας δουν σίγουρα & θα μας ακούσουν, αφού θα έχει δυναμώσει και η φωνή μας! Θα ανταμώσουμε και θα τα πούμε την Δευτέρα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα