Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Δημόσιοι υπάλληλοι δύο ταχυτήτων, Λαός πενήντα δύο.....

                                          γράφει ο Αλχημιστής
                                                                                                     
                                       ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Δύο μέτρα, και δύο σταθμά! Δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι που υποφέρουν από τα μέτρα! Ούτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι μόνο, αυτοί που πήραν δάνειο, από το Ταμείο Παρακαθηκών και δανείων! Δηλαδή αυτοί που πήραν δάνειο από την ΕΘΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ κλ.π. τι είναι;
και τι να πουν οι άνεργοι, τι οι πολύτεκνοι; τι να πουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι;.......


Και γιατί μέχρι κάποιο ποσό; Δεν νομίζω ότι παθαίνουν τίποτα οι τραπεζίτες αν παρατείνουν 3-5-7 χρόνια τα δάνεια των δοκιμαζόμενων σκληρά Ελλήνων.
Εκτός και αν επιδιώκουν να πάρουν όλες τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, για να τους οδηγήσουν στην πλήρη εξαθλίωση.

Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα των πολιτών, που τους οδηγησε η κρίση! Και δεν είναι ευαισθησία να λέει υποκριτικά, ότι προστατεύει την πρώτη κατοικία!!!! Γιατί αν δεν το έκανε και αυτό, θα γινόταν επανάσταση!!!!!
Δηλαδή αυτός που πήρε ένα δάνειο για να βοηθήσει το παιδί του, να αποκτήσει σπίτι,ή δεύτερη, τρίτη κλ.π. κατοικία, που είχε ορθά προϋπολογίσει τα έξοδά του, αλλά τώρα του έρχεστε εσείς , οι κλέφτες, οι απατεώνες όλο το πολιτικό προσωπικό, και ανατρέπεται τα πάντα, φταίει αυτός;

Εδώ και τώρα, αναλογικά, με τη μείωση των μισθών και των επιδομάτων και λοιπών επιβαρύνσεων που προέκυψαν από την δική σας υπαιτιότητα (όχι προσωπικά, αλλά το κράτος έχει συνέχεια)να δοθεί εντολή να υπάρξει μέριμνα, να υπάρξει παράταση από τις τράπεζες, με τους ίδιους όρους.

Έτσι αφ' ενός δεν ζημιώνονται οι τράπεζες, αφ' ετέρου θα μπορέσουν να ανασάνουν οι δανειολήπτες, οι οποίοι σε τελευταία ανάλυση δεν φταίνε σε τίποτα!

Άλλως υπάρχει κίνδυνος, να προκύψει κίνημα για γενική στάση πληρωμών, των οφειλετών, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το σύστημα!
Κοι της κατ’ ευφημισμό , Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης, Προλάβετε! Θα είναι μια πράξη δικαιοσύνης και ύψιστης κοινωνικής ευαισθησίας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα