Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αύριο η βαθμολογία των μαθητών Β κύκλου ΤΕΕ για τις εισαγωγικές στα ΤΕΙ

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων των κατόχων Β κύκλου ΤΕΕ, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος στις ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΤΕΙ.

Οι ονομαστικές μηχανογραφικές καταστάσεις με τους αντίστοιχους βαθμούς θα παραδοθούν τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Γραφεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Χώρας, προκειμένου οι οικείοι Διευθυντές να τις προωθήσουν άμεσα στα ΤΕΕ-ΕΠΑΛ αρμοδιότητάς τους.
Οι υποψήφιοι μπορούν από την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 (μετά τις 11 π.μ) να πληροφορούνται τη βαθμολογία τους και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (http://www.ypepth.gr ),πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τα τέσσερα αρχικά των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο- Μητρώνυμο) με κεφαλαία.
Από τους 1261 υποψήφιους (1096 από ημερήσια ΤΕΕ και 165 από εσπερινά ΤΕΕ) που κατέθεσαν μηχανογραφικό δελτίο, συμμετείχαν στις εξετάσεις 976 υποψήφιοι (849 από ημερήσια ΤΕΕ και 127 από εσπερινά ΤΕΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα