Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Βουλευτές Ζητούν Δήμο στη νότια Τριφυλία

Υπέρ της δημιουργίας ενός Δήμου στη νότια Τριφυλία με έδρα τους Γαργαλιάνους, τάχθηκε χθες στην αγόρευσή του στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τον «Καλλικράτη» ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημ. Κουσελάς. Ο κ. Κουσελάς κατέθεσε την κοινή πρόταση των υπόλοιπων τριών βουλευτών της Μεσσηνίας (εξαιρουμένου του προέδρου της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά) για τη δημιουργία του συγκεκριμένου Δήμου.
Όπως τόνισε απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών Ι. Ραγκούση, «ο Δήμος αυτός έχει όλες τις προϋποθέσεις- και τις πληθυσμιακές και τις υποδομές- για να είναι ένας ισχυρός και βιώσιμος Καλλικρατικός Δήμος. Ζητώ, κε υπουργέ, οι προτάσεις μας αυτές, οι προτάσεις των τοπικών κοινωνιών να ληφθούν υπόψη στις τελικές αποφάσεις».
Ο κ. Κουσελάς κατά την ομιλία του επισήμανε, ανάμεσα σε άλλα, πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί μια μεγάλη ριζοσπαστική τομή για την αυτοδιοίκηση στη χώρα μας, για τη δομή και τη λειτουργία του κράτους και παρέθεσε τα σχετικά επιχειρήματα, ενώ μέμφθηκε και τη Ν.Δ., την οποία χαρακτήρισε πως εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων.
Όσον αφορά στην πρόταση περί της δημιουργίας του Δήμου στη νότια Τριφυλία, αλλά και την υπογραφή της από τους βουλευτές Δημ. Κουσελά, Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσ. Βουδούρη και Ι. Λαμπρόπουλο, ήταν το αποτέλεσμα συνάντησης που είχαν προχθές μαζί τους στο εντευκτήριο της Βουλής οι δήμαρχοι Γαργαλιάνων Στ. Καλοφωλιάς και Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας. Στο κείμενο αναφέρεται ότι οι βουλευτές «σεβόμενοι τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, συμφωνούν για τη σύσταση Δήμου στη νότια Τριφυλία με έδρα τους Γαργαλιάνους, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις του “Καλλικράτη”».
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 28, 2010

    ΑΚΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ κο ΣΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ή ΦΙΛΑΤΡΩΝ??
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ??
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΠΕΡΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ?? ΒΛΕΠΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ??
    ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??
    Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΕΣ...ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 28, 2010

    GIATI TO EBGALES?? DEN SOY ARESE??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα