Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Καθένας για τον εαυτόν του και ο θεός για όλους.....


Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής




Απέτυχε παταγωδώς η λειτουργία του συστήματος της ελεύθερης αγοράς!
Μας υποσχέθηκαν χαμηλές τιμές μέσω του ανταγωνισμού και πέτυχαν τις υψηλότερες!
Μας υποσχέθηκαν Οικονομική άνθηση και ευημερία και κατάφεραν την χρεοκοπία μας !
Και έρχονται οι αθεόφοβοι και χρεώνουν την αδυναμία του συστήματος στους φουκαράδες, στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους σήμερα και στους αγρότες αύριο!!!!!!
Ξεχαρβάλωσαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, στο όνομα της ελεύθερης αγοράς, στο όνομα της ενωμένης Ευρώπης, ΟΙ ανίκανοι!!!!!
Βάλτε και την Αδιαφάνεια (την κλεψιά και την απατεωνιά, την μίζα και την ρεμούλα, αυτών που ψηφίσαμε!!!!!!!), την έλλειψη γνώσεων , το πελατειακό κράτος (αυτό που είχαν στήσει οι ανίκανοι οι οποίοι …πούλαγαν θέσεις και εξυπηρετήσεις για να καταφέρουν να επανεκλεγούν …………. σε βάρος των συναδέλφων τους), και γενικά της ανάλογης περιρρέουσας ατμόσφαιρας, που απαιτούνταν για να ανθίσουν η κλεψιά και η λωποδυτιά των Πιράνκας, με τα πολλά θα και τα ακόμα περισσότερα ηθικοπλαστικά Κηρύγματα τύπου Μαντέλη!!!!!!
Σπούδασε τα παιδιά του ο κλέφτης με τα λεφτά της μίζας!!!!
Και ακόμα το παίζουν ξαφνιασμένοι… δεν ήξεραν τίποτα! 2 χρόνια τώρα όλοι ήξεραν και ο …..Καλός και έντιμος, Κος Σημίτης, ξαφνιάστηκε λέει, που ο Δικός του άνθρωπος, τα έπιανε κάτω από το τραπέζι!!!!
Λες και δεν ήξερε τίποτα ο υποκριτής!
Τώρα το έμαθε!!!!!! Δεν ήξερε τίποτα!!!!!
Ξεφτιλισμένοι όλοι!!!!!!!
Κλέφτες, κλεφταράδες των ιερών και των οσίων των Ελλήνων!
Δεν ντρέπονται καθόλου; Δεν έχουν τσίπα; Ουδείς υπεράνω του νόμου!!!!
Τι θα πει τέως πρωθυπουργός;
Λαμόγια είναι όλοι!
Κλέφτες και λωποδύτες!
Εδώ ο κόσμος βοούσε για τις κλεψιές, τίμιοι πολιτικοί (ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιοι ) τον κατάγγειλαν φωνασκούντες, όσο μπορούσαν, ακόμα και με την παραίτησή τους!!!!!!!!!!! Και αυτός έκανε αποδεκτή την παραίτηση τους και έβαζε στην θέση τους, τους ημετέρους Μαντέληδες, για να τα …μοιραστούν λέει ο φίλος μου και νομίζω κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει ότι είναι κακοπροαίρετος…….

Και αφού δύο χρόνια είναι γνωστός ο Ρόκος, βγαίνει τώρα να κατηγορήσει…… την Ν.Δ. …ότι εξυπηρετεί πολιτικές- μικροκομματικές σκοπιμότητες!!!!
Το λαμόγιο, ο Σημιτάκος!!!!!
Όχι δεν πάει να καταθέσει…και τον ανέχονται τα υπόλοιπα γαϊδούρια, και τον αφήνουν να το …παίζει πρώην πρωθυπουργός!!!!!!!
Έχει κύρος λένε κάποιοι…. Κολοκύθια με την ρίγανη απαντώ εγώ!!!!!!! Ποιος νόμος το γράφει αυτό; Τα ρεμάλια όλοι τους……
Και το κυριότερο, που δεν ακούω κανένας να το λέει…..
Τις μίζες οι διάφοροι κομπιναδόροι, γιατί τις δίνουν;
Η siemens για τους έδωσε τόσα λεφτά;
Άρα , αφού τα πήραν , αυτονόητο είναι ότι τα πήραν για να τους ευνοήσουν!!!
Θα πρέπει λοιπόν το κράτος , εκτός των άλλων, να ζητήσει αυτά τα ποσά, αφ’ ενός εντόκως, με τον τόκο που πληρώνει κάποιος κακοπληρωτής το δημόσιο (13%, τουλάχιστον συν υπερημερίες) συν το πρόστιμο συν την ζημία που αν δεν αποδεικνύεται, τεκμαίρεται, που επέφερε ή θα επέφερε στο δημόσιο εξ’ αιτίας της συμπεριφοράς του αυτής!!! Συν την επιβολή υψηλού προστίμου λόγω της καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας που του εδόθη λόγω του αξιώματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συν τις ποινές , φυλακίσεις κλ.π.
Δεν υπάρχουν αθώοι πρώην Πρωθυπουργοί!!!!!!!!! Είναι
Ή τελείως ανίκανοι, άχρηστοι τόσο πολύ που η βλακεία τους ισοδυναμεί με εσκεμμένη ενέργεια!!!!! Αν θέλουν να καταταγούν σε αυτή την κατηγορία , να μας το δηλώσουν οι ίδιοι!!
Ή Διαφορετικά ,να τσακιστούν οι παλιάνθρωποι να πάνε , χωρίς τσιμουδιά, να καταθέσουν στην επιτροπή!!!!!
Η οποία επιτροπή , αφού βρει τους ενόχους, εκτός των άλλων θα τους επιβάλλει (στους πρώην Πρωθυπουργούς) ποινές και φυλακίσεις που αναλογούν αν όχι στους αυτουργούς του εγκλήματος, τουλάχιστον στους ηθικούς αυτουργούς!!!!!!!
Δεν μπορεί σε μια ασήμαντη δημόσια υπηρεσία, για το παράπτωμα του υπαλλήλου, έστω και αν αποδεικνύεται η μη εμπλοκή του προϊσταμένου, του Διευθυντή να τιμωρούνται ενίοτε με μεγαλύτερες ποινές, επειδή όφειλαν να γνωρίζουν!!!!!!! Και ο Εκσυγχρονιστής Πρωθυπουργός να λέει….ότι φταίει η Ν.Δ, ………

Ρε τι ανθρωπάκια μας κυβερνάνε!!!!!! Α, ρε ηλίθιοι που είμαστε όλοι!!!!!! Και θέλουν τα κόμματα να ….χρίσουν και υποψηφίους στις τοπικές κοινωνίες, για τις δημοτικές εκλογές!!!!!!!! Προσέξτε 2 πράγματα:
1. Ποια λαμόγια θα ζητήσουν τέτοια στήριξη
2. Ποιους θα στηρίξουν!!!!
Λαμόγια, Γιατρούς, δικηγόρους, Δημοσιογράφους! ! !!! Και μόνο ότι τους προτείνουν τα κόμματα….ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ!!!!!! ΜΑΥΡΟ!!

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουνίου 01, 2010

    Αχρωματοψία έχεις πάθει μου φαίνετε ρε φίλε,
    Μόνο πράσινους βρικόλακες βλέπεις. άλλο χρώμα δεν βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ΑλχημιστήςΙουνίου 01, 2010

    Φίλε μου, δεν έχω αχρωματοψία! Απλά, πόνεσα πολύ για να γίνουν αυτοί κυβέρνηση! Από τους άλλους δεν περίμενα και τίποτα! Από αυτούς όμως πολλά!!!!! Και δεν με ενδιαφέρει εμένα πως σκέφτονται αυτοί! Εγώ κοιτάω του σπιτιού μου! Αν στους άλλους αξίζουν 100 χρόνια και φυλακή στους δικούς μου αξίζουν 200 χρόνια και δήμευση και ξύλο!!!!!!!! Δεν μπορεί να τους έχω καθοδηγητές και να είναι ρεμάλια!!!!!! Τζοχατζόπουλοι, Μαντέληδες, Σημίτηδες, Τσουκάτοι και τόσοι άλλοι!!!! Με πλήγωσαν πολύ! Με πρόδωσαν ακόμα περισσότερο! Εκμεταλλεύτηκαν την ψυχή μου, την ανέχεια μου , την κακομοιριά μου! Τον πόνο μου και την ελπίδα μου! Σκότωσαν την ψυχή μου, οι αλήτες!!!!! Και εσύ , φίλε μου, δεν μπόρεσες να δεις πίσω από τις γραμμές που γράφω , αυτόν τον πόνο!!!! Δεν πειράζει, ξέρω το έκανες με καλή πρόθεση!!!!!!! Όμως από εδώ και στο εξής , λευκή επιταγή σε κανέναν Βουδούρη, σε κανένα Ραγκούση….. θα απαιτώ , θα φωνάζω , θα επιλέγω και θα απορρίπτω! Τελεία και παύλα! Ας το κατανοήσουν καλά όλοι τους !!! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!
    Υ.Γ. Πιστεύεις πως αν ήθελαν να πιάσουν τους κλέφτες, δεν ξέρουν τον τρόπο; Γιατί δεν το κάνουν; Είναι απλό! Πόθεν έσχες σε όλους!!!! Και όποιος δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει να τα δημεύει! .Έστω και με κάποια ανοχή, αν θέλεις! Ας πούμε πάνω από 300.000 ευρώ!!!! Σοσιαλιστές δεν είναι; Ας τολμήσουν λοιπόν! Αλλά φίλε μου στον δρόμο του Καραμανλισμού είναι και αυτοί! ίδιοι είναι! Όχι δεν μοιάζουνε! Είναι ίδιοι!!!!!

    Υ.Γ. 2. ‘Έχω σαν αρχή να μην κάνω διάλογο…. Αλλά με πόνεσες …ένοιωσα πολύ άσχημα!
    Συχώρα με , αν είπα κάτι παραπάνω…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα