Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΠΑΣΟΚ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ


Στήριξη από βουλευτές για δημιουργία νέου δήμου
Με ανακοίνωσή της η δημοτική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Γαργαλιάνων κάνει γνωστό ότι στηρίζει ομόφωνα την απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών για δημιουργία νέου Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους. Και απαιτεί από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας
Δημήτρη Κουσελά, Νάντια Γιαννακοπούλου και Οδυσσέα Βουδούρη «να στηρίξουν με τον πλέον σθεναρό και κατηγορηματικό τρόπο την πρόταση αυτή και να δημοσιοποιήσουν επίσημα τη θέση τους».
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

3 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 20, 2010

    Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ! όχι των Φιλιατρών που ο χοροφύλακας φοβάται μήπως χάσει τον ....τίτλο του και όπως καταγγέλθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών, είχε και ανόητη συμπεριφορά! Είχε δίκιο ο Κος Σαπέρας που τον Χαρακτήρισε ανόητο.... και λίγα του είπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους Γαργαλιανιώτες, συντρόφους!!!! Μας βγάζουν Ξαστεροπρόσωπους, γιατί ο δικός μας εδώ, με τις ευλογίες του Κου Σωτηρόπουλου και της σφραγίδας, το παίζει καπετανάτο! Έρημο ΠΑΣΟΚ!Τι σούμελλε να πάθεις! Στα αζήτητα! Δεν πάει κανείς Φιλιατρινός πλέον, να αναλάβει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι χάλια ρε παιδιά το ΠΑΣΟΚ Φιλιατρών;Καλά μα ποιός ειναι αργηγός; Κάποτε έδιναν αγώνες εκει, με κινδύνο των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους! Λίγο σεβασμός! Αν δεν ενδιαφέρεται κανείς ας το κλείσουν! Δεν μπορεί κανένας να προσβάλει την μνήμη τους και τους αγώνες τους! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα