Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Εμπορικοί Σύλλογοι

Πόλεμο σε ακρίβεια με μείωση των τιμών
Έξυπνους τρόπους για να φτάσει στα ταμεία τους ζεστό χρήμα εφευρίσκουν Εμπορικοί Σύλλογοι της Αττικής, αλλά και σε πολλές περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας, ως αντίβαρο στην οικονομική κρίση και την έλλειψη ρευστότητας. Βήμα πρώτο, η κάθετη μείωση των τιμών πώλησης των προϊόντων.
Μετά τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, του Αμαρουσίου και του Ρεθύμνου, πλέον στο παιχνίδι της μείωσης τιμών μπαίνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου.
Σε συνεννόηση με 2.500 επιχειρήσεις και καταστήματα επιχειρεί μια πρώτη μείωση σε τιμές λιανικής σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, προκειμένου να πάρουν μία ανάσα ανακούφισης οι καταστηματάρχες. Αναρτώντας αφίσες και πανό με τις ενδείξεις «Ρίχνουμε τις τιμές», «Βazaar λίγων ημερών» και «Ελεύθερη πτώση τιμών», η άνοδος της αγοραστικής κίνησης είναι πλέον αισθητή. Μάλιστα, δε λείπουν και οι αφίσες που αποδίδουν την πτώση των τιμών στην έλευση του ΔΝΤ. «Στόχος είναι να προσεγγίσουμε τον καταναλωτή, χωρίς να πέσουμε στην παγίδα των εκπτώσεων», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου.
Εξάλλου, τα ποσοστά εκπτώσεων κυμαίνονται από 5% έως 80%, ενώ αρκετοί είναι οι επαγγελματίες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Πλέον, εκτός από τους άνεργους και τους πολύτεκνους, έκπτωση δικαιούνται οι φοιτητές και τα άτομα με αναπηρία.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα