Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τον διαγωνισμό για την κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία και εισαγωγή Δοκίμων στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, χωρίς διάκριση φύλου και ποσοστού θέσεων ανδρών – γυναικών.
Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε εννιακόσιους (900).
Ποσοστό 2%, ήτοι 18 θέσεις, θα καλυφθούν από υποψηφίους κατόχους απολυτηρίου ημερησίου ΕΠΑ.Λ (Α ομάδα), ενώ ποσοστό 1%, ήτοι 9 θέσεις, θα καλυφθούν από υποψήφιους κατόχους πτυχίου Β κύκλου ημερησίων Τ.Ε.Ε., ημερησίων Τ.Ε.Λ. και ημερησίων Ναυτικών Λυκείων
Ο αριθμός των ιδιωτών, που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθορίζεται σε εκατό (100).
Ο αριθμός των Αστυνομικών, που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών, καθορίζεται σε εξήντα επτά (67), δηλαδή ποσοστό 40% από τον αριθμό των εισακτέων στη Σχολή Αξιωματικών.
Στη Σχολή Αστυφυλάκων εισάγονται, χωρίς εξετάσεις και καθ υπέρβαση του εκάστοτε οριζομένου αριθμού, μέχρι δέκα (10) αθλητές, οι οποίοι έχουν πετύχει αγωνιστική διάκριση
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, έχουν άνδρες και γυναίκες, Έλληνες πολίτες, ή ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία, που επιθυμούν να καταταγούν στην Ελληνική Αστυνομία ως Δόκιμοι Αστυφύλακες ή Υπαστυνόμοι και έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

1. Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2010, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01- 01-1985 και μεταγενέστερα.
2. Να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών, που τους επιτρέπει τη συμμετοχή σε εξετάσεις για την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι της Χώρας.
3. Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις για τη σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών Στρατού Ξηράς, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ.133/2002 (ΦΕΚ Α-109), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
4. Να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.
5. Να έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και να μην πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
6. Να έχουν ανάστημα (άνδρες και γυναίκες) τουλάχιστον 1,70 μ., χωρίς υποδήματα.
7. Να μην έχουν καταδικασθεί για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή των εγκλημάτων ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της Χώρας, προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλείας, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης, απιστίας περί την υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, ανθρωποκτονίας εκτός της προερχομένης από αμέλεια, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συκοφαντικής δυσφήμισης, κλοπής, υπεξαίρεσης, εκβίασης, απάτης, απιστίας, επαιτείας, αλητείας, δωροδοκίας, καταπίεσης, ναρκωτικών, ζωοκλοπής, ζωοκτονίας, λαθρεμπορίας ή οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο τελεσθέντος, για το οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών (3) μηνών.
Υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, αλλά δεν κατατάσσονται στο Σώμα, αν, μέχρι το χρόνο έκδοσης της διαταγής κατάταξης, δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση.
Ο όρος καταδίκη περιλαμβάνει και την καταδίκη σε ποινικό σωφρονισμό για τα παραπάνω εγκλήματα.
8. Να μην έχουν στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών δικαιωμάτων τους, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίσθηκε για τη στέρησή τους.
9. Να μην τελούν υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Όσοι έχουν τα προσόντα και επιθυμούν να καταταγούν ως Δόκιμοι Αστυφύλακες ή Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, πρέπει μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, αφενός να δηλώσουν τούτο στο μηχανογραφικό δελτίο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (πλην των υποψηφίων που θα εισαχθούν καθ υπέρβαση ως αθλητές χωρίς εξετάσεις), αφετέρου να υποβάλουν στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, τα εξής δικαιολογητικά:
α. Αίτηση συμμετοχής, σύμφωνα με το προσαρτημένο υπόδειγμα Α.
β. Δύο (2) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας (διαστάσεων 3 χ 4 εκ.). Στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου ευκρινώς.
γ. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.Σε περίπτωση που στοιχεία του δελτίου ταυτότητας έχουν μεταβληθεί, αυτά δηλώνονται με υπεύθυνη δήλωση.
Οι ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία, υποβάλουν επικυρωμένα φωτοαντίγραφα του νόμιμου τίτλου παραμονής τους στη χώρα μας.
δ. Υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στις περιπτώσεις 5, 7, 8 και 9 του προηγούμενου κεφαλαίου (προσόντα υποψηφίων), χωρίς να απαιτείται η αναλυτική περιγραφή αυτών και ότι θα δηλώσουν προτίμηση σε μία ή και στις δύο Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας (Αστυφυλάκων – Αξιωματικών), στο Μηχανογραφικό Δελτίο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, για δε τους υποψήφιους των ημερησίων ΕΠΑ.Λ (Α΄ ομάδα), του Β κύκλου σπουδών ημερησίων Τ.Ε.Ε και των Τ.Ε.Λ., ότι έχουν υποβάλει μηχανογραφικό δελτίο και έχουν δηλώσει προτίμηση τη Σχολή Αστυφυλάκων.
Στην ίδια δήλωση αναφέρουν, αν υπάγονται σε ειδική κατηγορία και ποια, καθώς και αν επιθυμούν να κάνουν χρήση του σχετικού δικαιώματος.
ε. Οι έγγαμοι (–ες) με αλλογενείς αλλοδαπούς υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνουν την υπηκοότητα του -(ης) συζύγου τους.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.
1. Οι υποψήφιοι, υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την 11-06-2010.
Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.
2. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού, θα υποβάλουν την αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μέχρι την 23-07-2010 στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας, ή διαμονής τους στην Ελλάδα ή στα Προξενεία των Χωρών που διαμένουν. Διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής, θα υποβάλουν μηχανογραφικά δελτία στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και στη συνέχεια θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση κ.λ.π. στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
1. Οι υποψήφιοι, πριν την επιλογή τους από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, θα υποβληθούν σε προκαταρκτικές εξετάσεις, εντός του χρόνου λειτουργίας των αρμοδίων Επιτροπών, οι οποίες συνίστανται σε ψυχοτεχνική δοκιμασία, υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες.
2. Οι εξετάσεις αυτές είναι ενιαίες και κοινές για τους υποψηφίους και των δύο Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.
3. Για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων, καθώς και για το πρόγραμμα εξέτασης, οι υποψήφιοι ενημερώνονται με δική τους ευθύνη από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας ή Αστυνομικές Διευθύνσεις, όταν εκδοθεί. Εκτιμάται ότι θα εκδοθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για τους υποψηφίους που διαμένουν στην Ελλάδα και θα αρχίσουν το γ δεκαήμερο του μηνός Ιουνίου.
Για τους υποψηφίους του Εξωτερικού εκτιμάται ότι θα εκδοθεί στα τέλη του μηνός Αυγούστου και οι προκαταρκτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν το μήνα Σεπτέμβριο.
Τα ως άνω προγράμματα των προκαταρκτικών εξετάσεων, αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να προσληφθούν μόνο ως αθλητές, δεν υποβάλλονται σε προκαταρκτικές δοκιμασίες (αθλητικές- ψυχοτεχνικές), αλλά παραπέμπονται μόνο σε υγειονομικές εξετάσεις, στην αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης το μήνα Σεπτέμβριο.
α. Ψυχοτεχνική Δοκιμασία
Για την διερεύνηση των ψυχικών ικανοτήτων, διενεργείται ψυχομετρικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (τεστ προσωπικότητας) και συνέντευξη ενώπιον των αρμοδίων Επιτροπών.
Με τις εξετάσεις αυτές ερευνάται κυρίως η κρίση, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και απαιτήσεις, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, η σκέψη, η αντίληψη και η εν γένει προσωπικότητα του υποψηφίου.
β. Υγειονομική Εξέταση.
Η υγειονομική εξέταση ενεργείται από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι υποψήφιοι, προκειμένου να παρουσιασθούν στην Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης για εξέταση, θα πρέπει να παραλάβουν από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας ή Αστυνομικές Διευθύνσεις ή τα οικεία Αστυνομικά Τμήματα σε συντρέχουσα περίπτωση, όπως κατωτέρω ορίζεται, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης, επί του οποίου επικολλάται φωτογραφία και σφραγίζεται από την Υπηρεσία, μαζί με το παραπεμπτικό σημείωμα και να μεταβούν σε Κρατικό ή Στρατιωτικό Νοσοκομείο, για να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις, οι οποίες αναφέρονται στο παραπεμπτικό σημείωμα, στην οικεία στήλη του οποίου, ο αρμόδιος κατά περίπτωση γιατρός γνωματεύει το αποτέλεσμα, θέτοντας την υπογραφή του και τη σφραγίδα του.
Από τη Γραμματεία του Νοσοκομείου θεωρείται το γνήσιο της υπογραφής των γνωματευόντων γιατρών.
Για τις ακτινολογικές εξετάσεις, οι υποψήφιοι του Λεκανοπεδίου Αττικής, μπορούν να εξυπηρετηθούν στο Ινστιτούτο Νοσημάτων Θώρακος – Αβέρωφ 12 Αθήνα.
Όλες οι οφειλόμενες υγειονομικές εξετάσεις, να πραγματοποιηθούν μετά την παραλαβή του δελτίου υγειονομικής εξέτασης και πριν την προσέλευση των υποψηφίων στην Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων που θα καταρτισθεί.
Οι υποψήφιοι θα παρουσιασθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων, ενώπιον της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής Κατάταξης, φέροντας υποχρεωτικά μαζί τους το δελτίο υγειονομικής εξέτασης συμπληρωμένο για όλες τις παθήσεις, προκειμένου να κριθεί τελικά η ικανότητα ή μη αυτών για την κατάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία από υγειονομικής πλευράς.
Στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, στις οποίες παρουσιάζονται προβλήματα λόγω ιδιομορφίας ή δυσχερειών (π.χ. νησιώτικες περιοχές), κατά τις μετακινήσεις των υποψηφίων για την παραλαβή των δελτίων υγειονομικής εξέτασης, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης αυτών, κατά την κρίση τους, από τα Αστυνομικά Τμήματα (Α.Τ.) δικαιοδοσίας τους, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων. Τα Α.Τ., στην περίπτωση αυτή οφείλουν να αναφέρουν καθημερινά στην αμέσως προϊσταμένη τους Υπηρεσία αριθμό χορηγηθέντων δελτίων κατά φύλο.
Έστω υπόψη, ότι οι Δ/νσεις Αστυνομίας και οι Αστυνομικές Δ/νσεις, καταχωρούν στη σχετική ένδειξη της μηχανογραφικής εφαρμογής τη χορήγηση του δελτίου υγειονομικής εξέτασης.
Επισημαίνεται ότι, προς διευκόλυνση της κατάρτισης του προγράμματος προκαταρκτικών εξετάσεων των υποψηφίων, με την κατάθεση της αίτησης του ενδιαφερομένου για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές, θα παραδίδεται και το δελτίο υγειονομικής εξέτασης, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος θα δηλώσει ότι επιθυμεί να υποβληθεί στις προκαταρκτικές εξετάσεις, που διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία, ανεξάρτητα της συμμετοχής του για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές.
Οι Υπηρεσίες, παραδίδοντας τα δελτία υγειονομικής εξέτασης στους υποψηφίους, με αποδεικτικό, να τους ενημερώνουν για την προαναφερόμενη διαδικασία, καθώς και για την υποχρέωσή τους για γνώση του προγράμματος εξέτασης στις προκαταρκτικές εξετάσεις.
Για το σκοπό αυτό στους υποψηφίους, με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στο διαγωνισμό, να χορηγούνται αντίγραφα των Παραρτημάτων (Δ) και (Ε) που επισυνάπτονται στην παρούσα, μνημονεύοντας τη χορήγηση αυτών στο προαναφερόμενο αποδεικτικό.
Υποψήφιος, που δεν θα προσκομίσει στην Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης δελτίο υγειονομικής εξέτασης συμπληρωμένο για όλες τις παθήσεις, από όλα τα ιατρικά τμήματα που αναφέρονται σ’ αυτό και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής, δεν εξετάζεται.
Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να προσκομίσουν βεβαίωση από Στρατιωτικές Σχολές, ότι κρίθηκαν ΙΚΑΝΟΙ στις προκαταρκτικές εξετάσεις, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφ. VI παραγρ. 4 της παρούσας, δεν υποχρεούνται να παραλάβουν δελτίο και να υποβληθούν σε υγειονομική εξέταση στα Κρατικά Νοσοκομεία, αλλά να δηλώσουν τη βούλησή τους με υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν επίσης ότι θα υποβάλουν τη βεβαίωση ικανότητας το αργότερο τη μεθεπόμενη από την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών τους εξετάσεων, στη Διεύθυνση Αστυνομίας ή Αστυνομική Διεύθυνση που υπάγεται το Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο υπέβαλαν την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό (όχι στο Αστυνομικό Τμήμα).
Κατά συνέπεια, δεν παραδίδονται δελτία υγειονομικής εξέτασης σε όλους τους υποψηφίους, αλλά σε όσους επιθυμούν.
Επίσης δεν παραδίδονται δελτία υγειονομικής εξέτασης στους υποψηφίους που επιθυμούν να προσληφθούν ως αθλητές, σύμφωνα μετο άρθρο 34 παρ. 2 του Ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Οι υποψήφιοι της κατηγορίας τέκνα Ελλήνων του εξωτερικού, θα παραλάβουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης, από την Διεύθυνση Αστυνομίας ή Αστυνομική Διεύθυνση του τόπου διαμονής τους στην Ελλάδα και θα πρέπει να υποβληθούν στις προβλεπόμενες εξετάσεις, μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου τρέχοντος έτους, ώστε να είναι ευχερής στη συνέχεια η υποβολή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις, που εκτιμάται ότι θα διεξαχθούν το μήνα Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.
γ. Αθλητική Δοκιμασία
Για τον έλεγχο της αθλητικής επίδοσης οι υποψήφιοι (άνδρες – γυναίκες) υποβάλλονται στα εξής αγωνίσματα:
• Δρόμος 100 μ. σε χρόνο 16΄΄ (μία προσπάθεια).
• Δρόμος 1000 μ. σε χρόνο 4΄ και 20΄΄ (μία προσπάθεια).
• Άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,05 μ. (τρεις προσπάθειες).
• Άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μ. (τρεις προσπάθειες).
• Ρίψη σφαίρας (7,275 χλγ.) σε απόσταση τουλάχιστον 4,50 μ., ως μέσο όρο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι ανά προσπάθεια (τρεις προσπάθειες ανά χέρι).
VII. ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Οι υποψήφιοι εισάγονται στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από εξετάσεις για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που διενεργούνται με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έχουν κριθεί ΙΚΑΝΟΙ κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
2. Η τελική επιλογή και η σειρά επιτυχίας των υποψηφίων για κάθε Σχολή, θα γίνει από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με βάση τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις.
3. Σε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων, δεν εισάγονται υπεράριθμοι
4. Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, για τις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, κατατάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία ως Δόκιμοι Αστυφύλακες ή Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, αντίστοιχα, με ονομαστική διαταγή του Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, εφόσον από τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά και τη δακτυλοσκοπική εξέταση, στην οποία θα υποβληθούν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας ή Αστυνομικές Διευθύνσεις, δεν προκύπτει κώλυμα κατάταξης.
5. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι Δόκιμοι Αστυφύλακες, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, θα αναμένουν ατομική ειδοποίηση μέσω του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής τους, για τη διαδικασία εισαγωγής τους στη Σχολή και τον τρόπο κατανομής τους στα Τμήματα της Σχολής Αστυφυλάκων.
6. Επισημαίνεται ότι στους υποψηφίους παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψηφίους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα προσβολής των σχετικών αποφάσεων ή πινάκων, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία.
7. Τα κενά που δημιουργούνται από την για οποιοδήποτε λόγο μη κατάταξη ή την παραίτηση από την εκπαίδευση υποψηφίων, εντός μηνός από την κατάταξη, καλύπτονται με απόφαση του Προϊσταμένου Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού από τον πίνακα επιλαχόντων υποψηφίων, ανά σύστημα και κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα