Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Καλλικράτης – Πάσα... στους τοπικούς βουλευτές! Πολύ Αισιόδοξη η επιτοπή αγώνα του Νέου Καλλικρατικού δήμου"Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους "

Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής
Αισιόδοξη και Χαρούμενη επέστεψε η επιτροπή αγώνα! Επιτέλους! Τώρα λένε όλοι Ναί στο Νέο Καλλικρατικό "Δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους"- εκτός- απο τον....... Σωτηρόπουλο!!!!!!

Το μπαλάκι στους βουλευτές ρίχνει ο υπ. Εσωτερικών για την εξέλιξη του χωροταξικού του Καλλικράτη. Εφιαλτικό τριήμερο αναμένεται να περάσουν οι βουλευτές της Μεσσηνίας.

Η κίνηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση να αφήσει ανοιχτό ένα ενδεχόμενο, μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου για τον «Καλλικράτη», την υιοθέτηση και άλλων προτάσεων και τροποποιήσεων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην ολομέλεια, με βασική προϋπόθεση όμως να συμφωνούν όλοι οι τοπικοί βουλευτές όλων των κομμάτων, έχει αναγκάσει αρκετές περιοχές του νομού να τρέχουν σε αυτή τη φάση για να εξασφαλίσουν ακόμη και υπογραφές των τοπικών βουλευτών.

Στα πλαίσια αυτά, ΟΙ επιτροπές αγώνα Φιλιατρών και Γαργαλιάνων
του νέου δήμου"Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους" επισκέφθηκαν τους Βουλευτές Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουσελά και Οδυσσέα Βουδούρη, απο τους οποίους απέσπασαν δήλωση- δέσμευση ότι θα στηρίξουν τον αγώνα τους με συγκεκριμένα μέτρα. Ήταν δύο συναντήσεις που έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και έδωσε την δυνατότητα στους βουλευτές μας να πληροφορηθούν τα καθέκαστα με ...λεπτομέρειες. Οι εκπρώσωποι του αγώνα απεχώρησαν και απο τις δύο συναντήσεις πολύ ικανοποιημένοι!ο Δεύτερος μεγάλος Δήμος " Δήμος Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους" πρέπει, σύμφωνα με τις δηλώσεις των Βουλευτών στα μέλη της επιτροπής , να θεωρείται σίγουρη!
Αναμένεται συνάντηση με τον Υπουργό Κο Ραγκούση, την τρίτη για οπριστική λύση του Δίκαιου αιτήματος!

(Να σημειώσουμε έδώ ότι η Βουλευτής Κα Νάντια Γιαννακοπούλου απουσίαζε στην Αθήνα, και θα γίνει αργότερα η συνάντηση μαζί της.)

Μπράβο στην κυβέρνηση που επιτέλους ικανοποιεί ένα μεγάλο ζήτημα Δημοκρατίας
Μπράβο στους Βουλευτές Μεσσηνίας όλων των κομμάτων
Μπράβο σε όλα τα κόμματα και στους αντιπροσώπους τους στην Μεσσήνία
Μπράβο στους Δημάρχους Κο Άλκη Ξύγκα- Σταυρο Καλοφωλιά,στους συνεργάτες τους,στις αντιπολιτεύσεις τους
Μπράβο στην επιτροπή αγώνα
Μπράβο σε όλους , όσους Βοήθησαν τον αγώνα, ώστε να έλθει η τελική δικαίωση!

3 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 23, 2010

    Και ο Σαμαράς βουλευτής Μεσσηνίας είναι αλλά δε είδαμε την άποψή του. Θα κρίνει στο κόμμα τους πάντες ακόμα και τον πρώην Πρωθυπουργό εκτός από τον εαυτόν του, πλήρης εφαρμογή δημοκρατικής διεργασίας, για το πρόβλημα στα Φιλιατρά ΜΟΥΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘεοδόσηςΜαΐου 23, 2010

    Μίλησαν για τα Φιλιατρά, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Κος Γιάννης Λαμπρόπουλος , ο οποίος έκανε και επερώτηση στην βουλή! Επίσης ο Κος Σαμπαζιώτης σε δηλώδεις του τάχθηκε αλληλέγγυος του Αγώνα των Φιλαιτρών και των Γαργαλιάνων!!!!!

    Ο ΚΟς Σαμαράς, για ευνόητους λόγους , δεν έκανε δημόσια δηλώσεις!!!! Για τα υπόλοιπα ,ενα ,εχω να πω: ¨οπως λένε και παραπάνω οι δήμαρχοι, Συμμετοχική δημοκρατία ζήτησε ο Παπανδρέου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλά ....μάλλον το ξέχασε! αλλοιώς δεν εξηγείται πώς ο κολλητός του ο Κος Ραγκούσης, τον αγνοεί πλήρως..... και επειδή να τον αγνοεί πλήρως δεν γίνεται..... μάλλον τέτοια εντολή εκτελεί! Μήπως Ξέρει κανείς γιατί δεν ικανοποιείται η επιθυμία των δύο πόλεων;
    Αφού πληρούν όλα τα κρητήρια; και επιπλέον κανένα αρνητικό; περιμένω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕλεάνναΜαΐου 23, 2010

    εδώ χρεοκόπήσαμε και εσεις μου λέτε μανταλάκια!!!! να πάνε μέσα οι κλέφτες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα