Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Συνοδεία γιουχαισμάτων η αδικαιολόγητη αποχώρηση του Κου Σωτηρόπουλου ....

Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής


Συνεδρίασε απόψε το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών, και απεφάσισε να διεκδικήσει τον Νέο «Δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους». Στα αξιοσημείωτα της αποψινής συγκέντρωσης ήταν η αλλαγή στάσης των βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είχε σαν αποτέλεσμα το «κρέμασμα» της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, που ανάγκασε τον Κο Σωτηρόπουλο να πάρει την ομάδα του και να αποχωρήσει κάτω από τα γιουχαΐσματα του κόσμου και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και η αλλαγή στάσης του Κου Σαπέρα, της ελάσσονος αντιπολίτευσης που όχι μόνο στήριξε την δημιουργία του καινούργιου «Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους», αλλά επέμεινε στην πρότασή του για ουσιαστικές παραιτήσεις του Δημάρχου και των μελών της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου,! Σε περίπτωση που η κυβέρνηση αρνηθεί το αίτημα των Λαών των Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων για την δημιουργία νέου δήμου. «Είναι θέμα λειτουργίας της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά! Να σημειωθεί ότι ο Κος Σαπέρας είναι παλαιό και καταξιωμένο μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 20, 2010

    Γιατί αδικαιολόγητη αποχώρηση του Κου Σωτηρόπουλου;

    Αυτό ποιό κάτω τι είναι;
    Γιατί άλλαξε γνώμη;
    Τι έκανε τόσο καιρό ο κος Δήμαρχος για να κερδίσει το ποιό κάτω;
    Για εμένα ΜΠΡΑΒΟ και καλά έκανε ο κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ και αποχώρισε.

    Αυτόνομο Δήμο αποφάσισε να διεκδικήσει ο Δήμος Φιλιατρών

    Στα πλαίσια της διαβούλευσης του προσχεδίου νόμου για τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, το Δημ. Συμβούλιο Φιλιατρών αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του τη διεκδίκηση αυτόνομου Καλλικρατικού Δήμου Φιλιατρών.
    Τα Φιλιατρά, πόλη με ιστορική διαδρομή από τον 11ο αιώνα, η δεύτερη σε πληθυσμό έδρα Δήμου της Μεσσηνίας, η μεγαλύτερη σε γεωργικό πλούτο, Δήμος με μειωμένες λειτουργικές δαπάνες, και αυξημένες επενδύσεις, με πλούσια πολιτιστική δράση, καθόλου δάνεια, κανονική ροή βεβαιωμένων εσόδων και μικρό ποσοστό ανείσπρακτων δικαιούται και μπορεί να παραμείνει αυτόνομος Δήμος.
    Ο Φιλιατρινός Λαός με ομοψυχία και δυναμικές ......κινητοποιήσεις θα εκδηλώσει την αντίθεσή του στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη διεκδικώντας την αυτονομία του.

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
    ΑΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ

    http://filiatranews.blogspot.com/2010/05/blog-post_256.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα