Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Κρυφό ραντεβού Παναγιωτόπουλου - Παπαντωνίου...

Κρυφό ραντεβού Παναγιωτόπουλου - Παπαντωνίου...
Τι συζήτησε πριν από λίγες μέρες στην Πεύκη ο εκπρόσωπος της ΝΔ με τον κατατρομοκρατημένο πρώην "τσάρο" του ΠΑΣΟΚ;
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Σημαντική η αποκάλυψη στην εφημερίδα VETO που παρουσιάζει τη συνάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλο με τον πρώην τσάρο των εκσυγχρονιστών Γιάννο Παπαντωνίου σε απόμερο καφέ, στη Πεύκη. Μακριά δηλαδή από τα πολλά μάτια των περίεργων και απομονωμένοι από το κοσμικό και δημοσιογραφικό Κολωνάκι, όπου και οι δύο καθημερινά δίνουν το παρόν για καφέ, συναντήσεις, γεύματα και ποτάκια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είχε..
.
σίγουρα το περιεχόμενο της συζήτησης των δύο αντρών και βασικά, ο σκοπός της συνάντησής τους.
Δεν θυμάμαι να διακρίνει τους δύο άντρες κάποια χρόνια φιλία και νομίζω ότι ο κ. Παπαγιωτόπουλος οφείλει αρχικά να επιβεβαιώσει αν όντως έγινε μια τέτοια συνάντηση και ποιά ήταν η ατζέντα. Έτσι, θα καθησυχάσει όλους εκείνους τους πονηρούς που πιστεύουν ότι ο κόκκινος Πάνος δεν τάχθηκε τυχαία ύστερα από αυτή τη συνάντηση με τον κ. Παπαντωνίου -που ομολογουμένως και δικαιολογημένα βρίσκεται σε δυσχερή θέση μετά από τις αποκαλύψεις για διάφορες σκοτεινές υποθέσεις (βλ.π. υποβρύχια, siemens κτλ)- κατά της οποιασδήποτε "αναδρομικότητας" στον καταλογισμό ευθυνών για τα πολιτικά πρόσωπα και τους πρώην υπουργούς σχετικά με τα σκάνδαλα, μη εξαιρουμένης και της Οικονομίας.
Είναι γνωστή άλλωστε η προσπάθεια του κ. Παπαντωνίου να πείσει τους πάντες ότι δεν συμφέρει κανέναν ούτε καν μια Εξεταστική, πολύ περισσότερο μια Προανακριτική, που θα συμπεριλαμβάνει και την εποχή Σημίτη και προσπαθεί διακαώς να προσεγγίσει όσους έχουν αντίθετη άποψη. Δεν διστάζει, δε, να... δώσει με ευκολία ότι πληροφορία του ζητηθεί για τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ για να διασώσει την υστεροφημία του. Ίσως, λοιπόν, μιλούμε για τον "Αρτέμη Μάτσα" του ΠΑΣΟΚ, αλλά εκείνο που πραγματικά προσωπικά με προβληματίζει είναι η παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου σ' ένα τετ α τετ με τον φίλτατο Γιάννο.
Μήπως, ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά φοβάται ότι ενδεχομένως μια σε βάθος χρόνου έρευνα από τις εξεταστικές δεν συμφέρει ούτε τον ίδιο, επιβεβαιώνοντας έτσι την πληροφορία ότι κάποιοι ψάχνουν τους... κόκκινους φακέλους από τις ημέρες της υπουργίας του και τις υπογραφές που ο ίδιος έβαζε; Μήπως, λοιπόν, η συνάντηση είχε χαρακτήρα από κοινού συμφωνίας για ομερτά και συγκάλυψη αλλήλων; Αναρωτιέμαι και πιστεύω ότι μόνο ο εκπρόσωπος Τύπου δύναται να φυσήξει τα σύννεφα και τη σκόνη που κάθισαν πάνω από εκείνο το καφέ της Πεύκης, την προπαρελθούσα Πέμπτη που πέρασε και δεν θα ξανάρθει...
Πηγή:press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα