Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μήνυμα αναγνώστη: Αίσχος Κύριε Σωτηρόπουλε που αποχωρήσατε

Αγαπητό Φιλιατρά News.
Είμαι σε έξαλλη κατάσταση αλλά θα προσπαθήσω να είμαι κόσμιος στις εκφράσεις μου.
Είμαι δημότης Φιλιατρών, Κατσιμπαλιώτης για την ακρίβεια, που ζει στην Αθήνα. Άκουσα με εξαιρετική προσοχή το Δημοτικό συμβούλιο μέσα από το blog σας και πραγματικά έχω εξαγριωθεί, με την στάση του Σωτηρόπουλου τον οποίο ψήφισα στις εκλογές του 2006.
Αν και η θέση μου ήταν (και χρησιμοποιώ ......παρελθόντα χρόνο), υπέρ της άποψης του κυρίου Σωτηρόπουλου για διεκδίκηση της έδρας του δήμου, εν τούτοις από αυτή την στιγμή, αλλάζω άποψη και συντάσσομαι με την πρόταση του Ξύγκα για κοινό Δήμο Φιλιατρών και Γαργαλιάνων με την ονομασία Δήμος Φιλιατρών (για να μείνει για πάντα στον χάρτη το όνομα της πόλης μας) με έδρα τους Γαργαλιάνους.
Θες γιατί με έπεισε, θες γιατί με την στάση της η πλευρά Σωτηρόπουλου αρνήθηκε ακόμα και την ύστατη στιγμή, να παλέψει για το καλό της πόλης μας, το αποτέλεσμα που διαμόρφωσα πλέον ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Και καλώ και τους συμπατριώτες μου Κατσιμπαλέους και Χαλαζονίτες, ακόμα και αυτούς που ζουν στην Αθήνα, που οι 5 με 10 νοματαίοι των Αθηνών μαζεύτηκαν και αποφάσισαν για όλους μας ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, να στηρίξουμε την πρόταση για τον νέο Δήμο που προτείνει ο Ξύγκας.
Κύριε Σωτηρόπουλε ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για λογαριασμό σας. Με την στάση σας δείχνετε σε όλους εμάς, ότι τα Φιλιατρά δεν σας ενδιαφέρουν και πιθανόν να σας ενδιαφέρει κάτι άλλο... Εσείς ξέρετε το τι σας ενδιαφέρει. Εμείς απλά το υποψιαζόμαστε.
Η αποχώρηση σας από το δημοτικό συμβούλιο στην κρίσιμη αυτή μάχη που δίνει η πόλη μας για το μέλλον είναι καθαρή λιποταξία.
Αυτό έδειξε η στάση σας με την αποχώρηση σας από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Λυπάμαι που χαράμισα την ψήφο μου στο συνδυασμό σας και από εδώ και στο εξής δεν με εκφράζετε σε τίποτα.
Κύριε Ξύγκα και εγώ λέω ένα μεγάλο ΝΑΙ στον δήμο που προτείνετε για Δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους.
Ναι στην ανάπτυξη που θέλετε να οδηγήσετε τα Φιλιατρά μας και ΟΧΙ στα μυαλά που ίσως και να κινούνται από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Η λέξη αίσχος για την μείζονα μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ίσως είναι λίγη για να περιγράψει την αηδία που ένιωσα απόψε από μια δημοτική παράταξη που πίστεψα και αγωνίστηκα γι αυτήν. Δημήτρης
3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
ισα αγανακτισμενε πολιτη!!!!!!!γραψε το ονομα σου
αφου ψηφισες Σωτηροπουλο!!!!!Τσαμπα μαγκας!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Και εγώ ομολογώ - αν και ανήκω στην παράταξη του Άλκη - ότι έμεινα έκπληκτος με την στάση του Μίμη του Σωτηρόπουλου, γιατί είχα σχηματίσει εντελώς διαφορετική άποψη, όχι για τον πολιτικό Σωτηρόπουλο, αλλά για τον άνθρωπο. Πολλές φορές μέσα απο αυτό εδώ το blog έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς για το θέμα της συνένωσης Φιλιατρών - Γαργαλιάνων. Και εγώ είμαι της άποψης για Δήμο Φιλιατρών με έδρα την πόλη μας. Αφού όμως η πλειοψηφία του τόπου μου αποφάσισε την προσπάθεια αυτή, οφείλω και να την στηρίξω και να την χειροκροτήσω. Επίσης δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και την στάση του Θεόδωρα του Σαπέρα, και να του αποδώσουμε τα εύσημα.
 και λίγο μουδιασμένος - δεν το κρύβω - εντούτοις βλέπω με χαρά ότι κάτι κινείται, μπορεί στο τέλος να χάσουμε τον "πόλεμο", αλλά θα πέσουμε γενναία και αντρίκια, έτσι όπως μας αρμόζει. Πάμε λοιπόν για την ιστορία μας, για την πόλη μας, για ενα καλύτερο αύριο.
Ευχαριστώ και το Φιλιατρά News που έδωσε την δυνατότητα σε εμάς τους "μακρινούς" να έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε τις εξελίξεις ζωντανά.

Φιλιατρά News είπε... 
Το Φιλιατρά News είναι ΠΑΝΤΑ κοντά σας. Πάντα θα φροντίζει να μαθαίνετε τα πάντα για τα Φιλιατρά.
Τουλάχιστον όσα μπορύμε να μάθουμε.
Και φυσικά τα σχόλια σας Ελεύθερα αρκεί να μην γράφονται ύβρεις γιατί τότε επεμβαίνει το Μπλάνκο.
Η συνεργασία που έχουμε με το ραδιο νίκη κινείται μόνο προς το καλό όλων των Φιλιατρινών. Και ευχαριστώ τον Τάκη Χριστοδούλου για την θετική του απάντηση στο mail μου πρίν κάποιο καιρό που του ζήτησα να βάλω στο blog το ράδιο Νίκη ώστε και εσείς να ακούτε το Δημοτικό συμβούλιο.
Πηγή: filiatranews

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 20, 2010

    Γιατί αδικαιολόγητη αποχώρηση του Κου Σωτηρόπουλου;

    Αυτό ποιό κάτω τι είναι;
    Γιατί άλλαξε γνώμη;
    Τι έκανε τόσο καιρό ο κος Δήμαρχος για να κερδίσει το ποιό κάτω;
    Για εμένα ΜΠΡΑΒΟ και καλά έκανε ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ και αποχώρισε.
    Αυτόνομο Δήμο αποφάσισε να διεκδικήσει ο Δήμος Φιλιατρών
    Στα πλαίσια της διαβούλευσης του προσχεδίου νόμου για τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, το Δημ. Συμβούλιο Φιλιατρών αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του τη διεκδίκηση αυτόνομου Καλλικρατικού Δήμου Φιλιατρών.
    Τα Φιλιατρά, πόλη με ιστορική διαδρομή από τον 11ο αιώνα, η δεύτερη σε πληθυσμό έδρα Δήμου της Μεσσηνίας, η μεγαλύτερη σε γεωργικό πλούτο, Δήμος με μειωμένες λειτουργικές δαπάνες, και αυξημένες επενδύσεις, με πλούσια πολιτιστική δράση, καθόλου δάνεια, κανονική ροή βεβαιωμένων εσόδων και μικρό ποσοστό ανείσπρακτων δικαιούται και μπορεί να παραμείνει αυτόνομος Δήμος.
    Ο Φιλιατρινός Λαός με ομοψυχία και δυναμικές ...... κινητοποιήσεις θα εκδηλώσει την αντίθεσή του στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη διεκδικώντας την αυτονομία του.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
    ΑΛΚΗΣ ΞΥΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα