Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Κακοποιοί «χτύπησαν» χθες το σπίτι του προέδρου της Μαραθόπολης με δύο ανήλικα παιδιά μέσα


Με απύθμενο θράσος δρουν κακοποιοί τις τελευταίες μέρες στη Μαραθόπολη και χθες το πρωί «χτύπησαν» στο σπίτι του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Γιώργου Μίγγα, κι ενώ μέσα ήταν τα δύο ανήλικα ανηψάκια του.
Γύρω στις 10.00 το πρωί άγνωστοι δράστες παραβίασαν πίσω πόρτα του σπιτιού, το οποίο βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, σε κεντρικό σημείο του χωριού, απ’ όπου διέρχονται συνέχεια αυτοκίνητα και κυκλοφορεί κόσμος, και μπήκαν στο εσωτερικό, ψάχνοντας για τη λεία τους. Δεν είχαν αντιληφθεί ότι εντός ήταν άνθρωποι, τα δύο ανήλικα παιδιά. Ούτε και τα παιδιά, που ήταν σε ένα από τα δωμάτια, αντιλήφθηκαν πως μπήκαν κάποιοι.
Ένα άλλο παιδάκι, έξω από το σπίτι, φώναξε στα δύο παιδάκια για να παίξουν. Τα ανηψάκια του προέδρου απάντησαν και τότε οι κακοποιοί συνειδητοποίησαν πως μέσα στο σπίτι ήταν παιδιά και ετράπησαν σε φυγή. Είχαν προλάβει, δε, να κάνουν άνω-κάτω τα δωμάτια.
Προχθές το βράδυ, λίγο μετά τις 8.00, κακοποιός ή κακοποιοί επιχείρησαν να παραβιάσουν σπίτι απέναντι από τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μαραθόπολη. Ο ιδιοκτήτης άκουσε θόρυβο, ο οποίος προερχόταν από παράθυρο και προσέγγισε το σημείο για να δει τι συμβαίνει. Πλησιάζοντας στο παράθυρο ήρθε αντιμέτωπος με τον επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος με αστραπιαίες κινήσεις ετράπη σε φυγή, χωρίς ο ιδιοκτήτης να καταφέρει να δει το πρόσωπό του.
Τα αλλεπάλληλα κρούσματα των τελευταίων εβδομάδων στη Μαραθόπολη έχουν αναστατώσει τους κατοίκους και έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς όλοι φοβούνται το επόμενο «χτύπημα»...
  
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα