Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Λίνα Νικολοπούλου: «Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου»


Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα και νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας MINDWORKBUSINESSSOLUTIONS στην οποία σήμερα έγινε έλεγχος από κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, τονίζει σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πως ο στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι ο ίδιος ο επικεφαλής της ΤτΕ και σημειώνει πως τόσο η ίδια όσο και η εταιρεία είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο.
Η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα,  Λίνα Νικολοπούλου και νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας MINDWORKBUSINESSSOLUTIONS, στην οποία σήμερα έγινε έλεγχος από κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, τονίζει σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πως ο στόχος της
συγκεκριμένης ενέργειας είναι ο ίδιος ο επικεφαλής της ΤτΕ και σημειώνει πως τόσο η ίδια όσο και η εταιρεία είναι ανοιχτή σε κάθε έλεγχο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η εταιρεία MINDWORKBUSINESSSOLUTIONS, η οποία εκπροσωπείται από την κυρία Λίνα Νικολοπούλου, δέχθηκε σήμερα στην έδρα της κλιμάκιο οργάνων της Οικονομικής Αστυνομίας, το οποίο προέβη σε τυπικό έλεγχο των παραστατικών της στοιχείων σε σχέση με έργο Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που ανέλαβε να εκτελέσει, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό. Η εταιρεία παρέδωσε στο ανώτερο κλιμάκιο ό,τι στοιχείο ζητήθηκε και η εκπρόσωπος της, κυρία Λίνα Νικολοπούλου, συνεργάσθηκε πλήρως με τους διενεργήσαντες τον έλεγχο.

Η δραστηριότητα της εταιρείας κινείται πάντοτε εντός των πλαισίων της απολύτου νομιμότητας, άπαντα δε τα παραστατικά στοιχεία αυτής τηρούνται στην έδρα της και είναι πρόσφορα σε οποιονδήποτε έλεγχο, ο οποίος όμως πρέπει να διεξάγεται επίσης εντός του πλαισίου της δικονομικής τάξεως και όχι με ταυτόχρονη και ενδεχομένως σκόπιμη σπίλωση προσώπων και υπολήψεων.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε είναι στοχευμένος και αδικαιολόγητος, ενώ διέρρευσαν την ψευδή πληροφορία περί διενέργειας ελέγχου, όχι στην έδρα της εταιρείας, αλλά, δήθεν στην οικία της, ενώ χρησιμοποιήθηκε το όνομα του συζύγου της, κυρίου Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ανέκαθεν αποτελεί και τον στόχο των κακόβουλων δημοσιευμάτων. Οι πολιτικές σκοπιμότητες σε μια δημοκρατική Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να κατασκευάσουν ενόχους.

Η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της σε περίπτωση που συνεχισθεί η δυσφήμιση της εταιρείας και των εκπροσώπων της.


Λίνα Νικολοπούλου: "Ο άνδρας μου είναι ο στόχος - Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ"

Η Λίνα Νικολοπούλου
, νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας MINDWORKBUSINESSSOLUTIONS στην οποία σήμερα έλαβε χώρα έλεγχος από κλιμάκιο της Οικονομικής αστυνομίας τονίζει επίσης στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πως: «Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Γι΄ αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Θέλω να δηλώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτε εγώ προσωπικά, αλλά και η εταιρεία μου. Και βεβαίως δεν θα με κάμψουν οι επιθέσεις που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη σπίλωση του συζύγου μου και της οικογένειάς του. Να είναι βέβαιοι ότι θα αποτύχουν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα