Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Λεουτσάκος και Πετράκος πέταξαν φέιγ βολάν μέσα στη Βουλή

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα στα θεωρεία της Βουλής, όπου βρίσκονταν οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος και Θανάσης Πετράκος.
Οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη ΛΑΕ πέταξαν φέιγ βολάν κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ στην αίθουσα της ολομέλειας όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.Άμεση ήταν η παρέμβαση της ασφάλειας του Κοινοβουλίου που οδήγησαν εκτός θεωρείων τους δύο πρώην βουλευτές. «Γίναμε μάρτυρες μιας πράξης από δύο πρώην βουλευτές και αυτό που μοιράστηκε ήταν για να υπενθυμίσει τι λέγατε», είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Να μην υπάρξει καμία κατηγορία, γιατί αυτοί έπρεπε να κάθονται σε αυτά τα έδρανα και όχι στα θεωρεία, αλλά τους αποκλείσατε για να μην σας θυμίζουν τι λέγατε», συνέχισε.
Με το φέιγ βολάν στα χέρια ανέβηκε στο βήμα η Άννα Καραμανλή από τη ΝΔ. «Το αφιερώνω στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικούν Νόμπελ υποκρισίας», είπε.
Για show μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα