Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος του Κέντρου Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΟ Θοδωρής Ρουσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος του Κέντρου Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας
Tην ανάληψη της προεδρίας του Κέντρου Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο αλλοτες στενότερος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Θοδωρής Ρουσόπουλος.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι η κίνηση αυτή έγινε σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ) ιδρύθηκε το 1975 και θεωρείται ένα σημαντικό think tank. Το ΚΠΕΕ λειτουργεί ως κέντρο προβληματισμού και παραγωγής πολιτικών προτάσεων. Διοργανώνει σεμινάρια, δημόσιες συζητήσεις και έρευνες της κοινής γνώμης και εκδίδει πολιτικές έρευνες και μελέτες.

Είναι το παλαιότερο ερευνητικό και επιμορφωτικό σωματείο στη χώρα και στόχος του είναι να προωθεί και να διαμορφώνει πολιτική σκέψη για τον άνθρωπο του 21ου αιώνα. Βασίζεται στις αρχές της ατομικής ελευθερίας, ενός αποτελεσματικού και ευέλικτου κράτους αυξημένων δυνατοτήτων και μίας κοινωνίας ευκαιριών για όλους.
Ο κ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς αν είναι ενεργός και πολιτικά απάντησε με την γνωστή ρήση των αρχαίων Ελλήνων πως ο πολίτης είναι συγχρόνως και πολιτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα