Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Kοριτσάκι πνιγόταν στα McDonald’s και o κόσμος αντί να το βοηθήσει τραβούσε βίντεο

Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που θα έβλεπε ένα παιδί να πνίγεται θα έσπευδε να το βοηθήσει, στην εποχή των social media όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Η τρίχρονη Millie Wise, από τη Μεγάλη Βρετανία, είχε πάει με τη γιαγιά της στα McDonald’s και μόλις είχε αρχίσει να τρώει μια μερίδα ΜcNuggets. Τότε ένα κομμάτι κοτόπουλο κόλλησε στο λαιμό του παιδιού.
Το παιδί άρχισε να βήχει και να πασχίζει να αναπνεύσει ενώ πνιγόταν, με τη γιαγιά της να προσπαθεί να τη βοηθήσει.
Τη γιαγιά δεν τη βοήθησε ωστόσο κανένας βγάζοντας το κινητό του για να καλέσει ένα ασθενοφόρο. Αντί αυτού οι πελάτες που έτρωγαν στο εστιατόριο έβγαλαν τα κινητά τους κι άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο το παιδί.
Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής, αλλά και μέλη από το προσωπικό, οι τριγύρω πελάτες, που απολάμβαναν το φαγητό τους, έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να
τραβούν βίντεο, αδιαφορώντας για το μικρό παιδάκι που έβηχε και πάλευε για να ανασάνει.
Τελικά, ένας security και κάποια άτομα από το προσωπικό έσπευσαν να βοηθήσουν τη μικρή Millie, την οποία μετέφεραν στο νοσοκομείο του Χάρτλπουλ.
«Είμαι αηδιασμένη με τέτοιους ανθρώπους, που αντί να προσπαθήσουν να βοηθήσουν, τους ένοιαζε να τραβήξουν φωτογραφίες από το μαρτύριο που περνούσε η Millie και η μαμά μου», είπε η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού στην Μirror.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα