Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες στο αεροδρόμιο Καλαμάτας


Συνελήφθησαν, χθες (24.9.2021) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, 2 αλλοδαπές, μία 29χρονη η οποία συνόδευε και το ανήλικο παιδί της και μία 41 χρόνων, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν για αεροδρόμιο της Αυστρίας με πλαστά έγγραφα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, των δύο γυναικών οι οποίες είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δελτία ταυτότητας Γαλλικών Αρχών, ενώ η 29χρονη συνόδευε και το ανήλικο παιδί της, για το οποίο επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ως επίσης κατασχέθηκε.
Οι συλληφθείσες, οι οποίες κατηγορούνται για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα