Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για αρπαγή 10χρονης στα Φιλιατρά


Ελεύθεροι αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας ο Μαροκινός και ο Βούλγαρος που κατηγορούνταν για αρπαγή 10χρονης στα Φιλιατρά.
Μήνυση εναντίον τους είχε καταθέσει η μητέρα του κοριτσιού, η οποία γνώριζε τους δύο αλλοδαπούς.
Η μητέρα είχε καταγγείλει ότι τη Δευτέρα το απόγευμα οι δύο αλλοδαποί άρπαξαν την κόρη της, ενώ νωρίτερα τους είχε μηνύσει για εξύβριση και απειλή. Από την πλευρά τους και οι δύο αλλοδαποί την μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση.
Το χρονικό της υπόθεσης
Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν την Τρίτη στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας και από εκεί στην ανακρίτρια, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν . Κατηγορούνται επίσης για απειλή προς τη μητέρα, ενώ από την πλευρά τους έχουν υποβάλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση στη μητέρα, η οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ελληνικής καταγωγής φέρεται να γνώριζε τους δύο αλλοδαπούς και με τον Μαροκινό να είχε κάποιες διαφωνίες που την Κυριακή εντάθηκαν. Τη Δευτέρα το απόγευμα το ανήλικο κοριτσάκι ξεκίνησε από το σπίτι του να πάει στο σπίτι της γιαγιάς του μαζί με ένα από τα αδελφάκια του, όμως στη διαδρομή γύρισε πίσω. Στην επιστροφή συνάντησε τους δύο αλλοδαπούς τους οποίους γνώριζε, οι οποίοι κατάφεραν να τη βάλουν στο αυτοκίνητό τους και να τη μεταφέρουν σε ένα σπίτι, όπου βρισκόταν και το ανήλικο παιδί του Βούλγαρου.
Όλα αυτά έγιναν στις 6 το απόγευμα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο Μαροκινός έφυγε από το σπίτι και ακολούθησε και ο Βούλγαρος, καθώς είχαν κληθεί από την Αστυνομία που τους αναζητούσε, μιας και είχε προηγηθεί η μήνυση της μητέρας για εξύβριση και απειλή. Έτσι το κοριτσάκι βρήκε την ευκαιρία κι έφυγε για να επιστρέψει σπίτι του.
Στη συνέχεια η μητέρα κατέθεσε νέα μήνυση για αρπαγή και οι δύο συλληφθέντες κατέθεσαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση, με την Αστυνομία και τη δικαιοσύνη να ερευνά την υπόθεση.  Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα