Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Εξελίξεις με το σπίτι του ζεύγους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου: Έρευνες στο σφραγισμένο κτίριο (βίντεο)


Έρευνα της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε στην οικία της Ευγενίας Κούτρα - σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη - που νωρίτερα σφραγίστηκε.
Μετά τη διαδικασία σφράγισης του κτιρίου που ανήκει στην Ευγενία Κούτρα - Θεοδωροπούλου, οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα το σπίτι του β' ορόφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι αστυνομικοί φορώντας γάντια στα χέρια, έκαναν έρευνα στο χώρο που διέμενε η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου, προκειμένου να δουν αν υπάρχουν προσωπικά της αντικείμενα.
Οι έρευνες της ΕΛAΣ, μάλιστα, διήρκησαν πάνω από δύο ώρες στην διώροφη κατοικία της οδού Μπιζανίου.
Υπενθυμίζεται πως το Ειρηνοδικείο Πατρών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, ζητώντας να τούς παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου.
Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.
Η αίτηση συζητήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο δικηγόρος της πλευράς Κούτρα μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, ενώ πήρε και προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας και συγκεκριμένα την τσάντα της, την οποία και παρέδωσε στην 18η ανακρίτρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα