Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Απίστευτο: Ιάπωνας εκπληρώνει το όνειρό του να ζει σαν... Κόλεϊ - Αγόρασε στολή σκύλου αξίας 15.000 δολαρίων


Θέλατε ποτέ να ζήσετε ως ζώο; Όχι; Ένας Ιάπωνας που πάντα ήθελε να ζήσει ως ζώο κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του χάρη σε μια επαγγελματική στολή σκύλου που κατασκεύασε μια εταιρεία που ειδικεύεται στα ειδικά εφέ.
Ο Ιάπωνας χρήστης του Twitter «Toco» το σκεφτόταν εδώ και καιρό και πρόσφατα αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του. Επικοινώνησε με το εργαστήριο ειδικών εφέ Zeppet και τους ζήτησε να του φτιάξουν μια εξαιρετικά ρεαλιστική στολή σκύλου που θα έκρυβε το ανθρώπινο σώμα του και θα του επέτρεπε να ζήσει τη φαντασίωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον χρέωσαν περίπου 2 εκατομμύρια γιεν (15.000 δολάρια) γι' αυτό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν όντως πολύ εντυπωσιακό.
Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Toco σύστησε στον κόσμο το σκυλίσιο alter ego του τόσο στο Twitter όσο και σε ένα ολοκαίνουργιο κανάλι στο YouTube, ανακοινώνοντας ότι ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο το ταξίδι του που ζει ως σκύλος. Όλα αυτά τα έκανε φορώντας μια υψηλής ποιότητας στολή σκύλου ράτσας σκωτσέζικου Κόλεϊ που οι άνθρωποι της Zeppet ισχυρίζονται ότι ήταν πολύ δύσκολο να φτιαχτεί. Η ανατομία του σκύλου είναι πολύ διαφορετική από εκείνη του ανθρώπου, οπότε έπρεπε να δουλέψουν σκληρά για να κάνουν τον Toco να μοιάζει με πραγματικό σκύλο.
«Χρησιμοποιήσαμε φωτογραφίες κόλεϊ τραβηγμένες από διαφορετικές γωνίες, ενισχύσαμε το χνουδωτό τρίχωμα για να κρύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το κέλυφος της στολής και κάναμε το στόμα να ανοίγει και να κλείνει μόνο του», δήλωσε εκπρόσωπος της Zeppet. «Προς το παρόν, οι κύριοι πελάτες της εταιρείας μας είναι εταιρείες κινηματογράφου και διαφήμισης- οι μεμονωμένες παραγγελίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% του συνόλου».
Το εξαιρετικά ρεαλιστικό κόλεϊ φέρεται να κατασκευάστηκε στο χέρι με συνθετική γούνα, είναι μοιάζει με τη ράτσα του σκύλου μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια και χρειάστηκε 40 ημέρες για να ολοκληρωθεί.
Οι αντιδράσεις στα social media
Η ασυνήθιστη ιστορία του Taco έγινε viral στην Ιαπωνία στα τέλη του περασμένου μήνα και προβλήθηκε ακόμη και σε εθνικές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως η εκπομπή "Sokai joho variety Sukkiri!!" του NIPPON TV. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες σχολίασαν ποικιλοτρόπως αυτή του την απόφαση, με ορισμένους ανθρώπους να δυσκολεύονται να κατανοήσουν την επιθυμία του να ζήσει ως σκύλος και άλλους να λένε ότι, εφόσον δεν βλάπτει κανέναν, το τι κάνει είναι αποκλειστικά δική του δουλειά.

«Ένιωσα ότι ήταν κρίμα να το φορέσω μόνος μου και να είμαι ικανοποιημένος, οπότε δημοσίευσα ένα βίντεο», δήλωσε ο Taco όταν ρωτήθηκε γιατί άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τον εαυτό του να φοράει τη στολή του σκύλου. «Δεν περίμενα όμως ότι θα είχε τέτοια απήχηση». Όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να ζήσει ως ζώο, ο Taco είπε ότι ήταν «δύσκολο» να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα