Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Άγριο έγκλημα στη Σερβία: Δολοφόνησε τον σύζυγό της, τον τεμάχισε και μαγείρεψε τα όργανά του


Ταινία τρόμου θυμίζουν όσα διαδραματίστηκαν στην πόλη Ζρένιανιν, στη Σερβία, όπου μια 46χρονη, αφού δολοφόνησε τον σύζυγό της, τον τεμάχισε χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο και στη συνέχεια μαγείρεψε τα όργανά του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Blic, η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, πιθανότατα χρησιμοποίησε δηλητήριο για να ακινητοποιήσει τον άνδρα της.
Από τη σορό του βρέθηκαν τα νεφρά, η καρδιά, τα γεννητικά όργανα και ένα πόδι, τα οποία είχαν μαγειρευτεί.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της 46χρονης, ενώ υπάρχουν αναφορές πως εκείνος την κακοποιούσε, καθώς τη ζήλευε παθολογικά και δεν ήθελε τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο.
Oι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος μιλούν για ένα «λουτρό αίματος» μέσα στα δωμάτια. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ με δικαστική απόφαση το σπίτι όπου έγινε το έγκλημα, παραμένει σφραγισμένο.
Οι γείτονες, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ανέφεραν πως είναι έκπληκτοι και πως η 46χρονη δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.
Τα δύο ανήλικα παιδιά οδηγήθηκαν στον πατέρα τους, ενώ παρακολουθούνται από ειδικούς επιστήμονες για ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα