Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Χαλκιδική: Τρόφιμος αγροτικών φυλακών ο κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης σε παραλία


Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής οδηγείται σήμερα Τρίτη τρόφιμος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας ο κατηγορούμενος για τον βιασμό 19χρονης σε ερημική παραλία του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.
Ο κατάδικος είχε άδεια και κυκλοφορούσε στην περιοχή όταν είδε σε παραλία της 19χρονη να κάνει ηλιοθεραπεία μόνη της. Της επιτέθηκε και την βίασε, όπως καταγγέλλει η οικογένεια της.
Σύμφωνα με το makthes.gr η 19χρονη αναγνώρισε χθες τον κατηγορούμενο στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και με περιπολικό μετέφεραν τη 19χρονη στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ γρήγορα προχώρησαν στις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη.
Το χρονικό του εγκλήματος
Η 19χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής Κασσάνδρας, το μεσημέρι είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει τη βάρδιά της. Ειδικότερα, πήγε σε παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο που εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar. Εκεί έζησε έναν εφιάλτη, όπως καταγγέλλει σύμφωνα με το makthes.gr, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος που τη βρήκε μόνη στην παραλία.
«Σε μισή ώρα έπιανε δουλειά και ήθελε πρώτα να κάνει μπάνιο. Τη βρήκε μόνη στην παραλία, δεν ξέρουμε τι μπορεί να της έκανε. Ακόμα δεν μας λέει. Είναι σοκαρισμένη» δηλώνει η μητέρα της 19χρονης στο ίδιο μέσο, που σημειώνει ότι προχώρησαν στην καταγγελία.
Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις Αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει» είπε ο πατέρας της 19χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα