Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

«Είμαι σε σοκ όλη μέρα κλαίω»: Ο χειριστής του σκάφους για την τραγωδία στα Σύβοτα

Μία γυναίκα, ηλικίας 62 ετών, που έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο, βρέθηκε στη θάλασσα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του γιου και του συζύγου της - Πώς συνέβη το δυστύχημα
«Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω. Ξαφνικά βγήκε ένα δυνατό μπουρίνι και εκείνη την ώρα κόπηκε ο ιμάντας χωρίς να καταλάβω πώς», ανέφερε συγκλονισμένος ο χειριστής του σκάφους για το απίστευτο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Σύβοτα νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.
Βρέθηκα κι εγώ ο ίδιος ναυαγός και ενδεχομένως να είχα πνιγεί αν δεν είχε βρεθεί το σκάφος που μας περισυνέλεξε.
Δεν ξέρω πώς έγινε το δυστύχημα, ο μόνος λόγος που μπορώ να το αποδώσω είναι ο ξαφνικός άνεμος.
Αυτά σημείωσε στον ΣΚΑΪ o 34χρονος χειριστής του σκάφους - από το οποίο είχε δεθεί ο ιμάντας του θαλάσσιου αλεξίπτωτου που έσπασε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο γυναίκα που έκανε parasailing στα Σύβοτα.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν έσπασε ο ιμάντας που κρατούσε η 62χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα και νότια Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, ο εκμισθωτής ξεκίνησε να τραβάει την γυναίκα με το σκοινί προς το σκάφος και περίπου σε απόσταση 100 μέτρων πριν φτάσει στο σκάφος η γυναίκα αποκόπηκε για άγνωστο λόγο από το σχοινί έλξης και βρέθηκε στη θάλασσα.
Ο 34χρονος χειριστής του σκάφους συνελήφθη, ενώ προανάκριση θα διενεργηθεί τώρα από το πρώτο λιμενικό τμήμα στα Σύβοτα που ανήκει στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την 62χρονη περισυνέλλεξε το δελφίνι που έκανε δρομολόγιο από τους Παξούς, ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν είχε τις αισθήσεις της.
Στο λιμάνι των Συβότων ανέμενε ασθενοφόρο - κι εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μάλιστα, ανέφερε πως στο σκάφος επέβαινε, εκτός από τον οδηγό, ο σύζυγος αλλά και ο γιός της άτυχης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα