Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Άρπαξαν 52.650 ευρώ με πιστόλι σε φανάρια


Με τις εισπράξεις του τριημέρου από τα καταστήματα Λάμπου, οδηγούσε χθες επί της οδού Φαρών η Παναγιώτα Λάμπου, προκειμένου να καταθέσει τα χρήματα στην Τράπεζα Κύπρου. Στις 9.25 το πρωί και ενώ είχε ακινητοποιήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό της στον φωτεινό σηματοδότη της διασταύρωσης Φαρών και Βασιλέως Κωνσταντίνου, την προσέγγισαν δύο άγνωστοι άντρες οι οποίοι φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τύπου «Εντούρο», χρώματος μαύρο – πορτοκαλί, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.
Με αστραπιαίες κινήσεις, ο συνεπιβάτης της μηχανής άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, μπήκε στο Ι.Χ. και με την απειλή όπλου απαίτησε από τη 49χρονη, μητέρα ενός αγοριού, τα χρήματά της. 52.650 ευρώ περιείχε η τσάντα που βρισκόταν στη θέση δίπλα της, την οποία πήραν οι άγνωστοι και τράπηκαν σε φυγή.
Αμέσως εκλήθη η Αστυνομία και καταγγέλθηκε το γεγονός. Σε κατάσταση σοκ, όπως μας δήλωσαν μέλη του οικογενειακού της κύκλου, επέστρεψε η Π. Λάμπου στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες μιλούσαν άπταιστα ελληνικά. Προανάκριση για την ανακάλυψη των δραστών διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα