Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Στόχος τα σούπερ μάρκετ, πήραν 63.000 από "Lidl"

Τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων, έχουν αρχίσει να γίνονται στόχος ληστών, όπως δείχνουν τα περιστατικά της τελευταίας περιόδου. Πριν λίγες ημέρες ληστές, χρησιμοποιώντας μεθόδους που μέχρι στιγμής τις είχαμε δει μόνο στην Αθήνα, μπλόκαραν σε φωτεινό σηματοδότη την ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Λάμπου και της αφαίρεσαν την τσάντα με τις εισπράξεις.
Χθες στη Μεσσηνία σημειώθηκαν άλλα δύο περιστατικά. Το ένα στην Καρδαμύλη, όπου συνελήφθη αλλοδαπός που αποπειράθηκε να διαρρήξει σούπερ μάρκετ και το άλλο στην Κυπαρισσία, όπου οι δράστες, αφού διέρρηξαν το σούπερ μάρκετ «Lidl», έκοψαν το χρηματοκιβώτιο με τροχό και αφαίρεσαν ένα σημαντικό ποσό.
Ειδικότερα, προχθές τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Καρδαμύλης, συνέλαβαν 30χρονο Αλβανό, κάτοικο του Δήμου Οιτύλου, ο οποίος επιχειρούσε να μπει σε σούπερ μάρκετ, έχοντας παραβιάσει το πλέγμα περίφραξης του καταστήματος. Σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε να έχει επάνω του ένα ζευγάρι γάντια, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένας λοστός.
Την ίδια νύχτα, στην Κυπαρισσία, άγνωστοι δράστες, άνοιξαν τρύπα στην οροφή του καταστήματος «Lidl» και αφού κατέστρεψαν τα συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης, με ηλεκτρικό τροχό άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν 63.213 ευρώ.
Πηγή: ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα