Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στην Πληροφορική

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί υποψηφίους μεταπτυχιακούς φοιτητές για υποβολή αιτήσεων με σκοπό τη συμμετοχή στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ):
α) «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» και
β) «Πληροφορική» που διοργανώνει για τους ακαδημαϊκούς κύκλους 2010-2011 και 2010-2012 αντίστοιχα.
α) Το ΠΜΣ «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής» έχει διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους και απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στα «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής»
 στις εξής κατευθύνσεις: (α) Τεχνολογία Ενσωματωμένων Υπολογιστικών Συστημάτων (ΤΕΥΣ), (β) Δικτυοκεντρικά Πληροφοριακά Συστήματα (ΔΙΠΣ), (γ) Ευφυείς Τεχνολογίες Επικοινωνίας Ανθρώπου-Υπολογιστή (ΕΤΕΑΥ) και (δ) Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων (ΣΥΑ).
Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι Τμημάτων Πληροφορικής ή άλλων Πανεπιστημιακών τμημάτων θετικής κατεύθυνσης και πτυχιούχοι ΤΕΙ Πληροφορικής της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων συναφούς αντικειμένου της αλλοδαπής.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου 2010.
β) Σκοπός του ΠΜΣ «Πληροφορική» είναι να εκπαιδεύσει αποφοίτους σχολών ΑΕΙ ή ΤΕΙ άλλων της Πληροφορικής και όχι κατ’ανάγκη άμεσα συναφών με αυτήν, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση στα θέματα Πληροφορικής σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών. Ο σκοπός του ΠΜΣ συνδέεται άμεσα με την υψηλού βαθμού διαθεματικότητα της Πληροφορικής και τις σύγχρονες απαιτήσεις υψηλής γνώσης της Πληροφορικής σε άλλες ειδικότητες επιστημών καθώς και την τροφοδότηση της ίδιας της Πληροφορικής με νέα επιστημονικά πεδία βασικής έρευνας και ανάπτυξης εφαρμογών.
Το ΠΜΣ έχει διάρκεια δύο ετών που ισοδυναμούν με 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στην «Πληροφορική». Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών τμημάτων και πτυχιούχοι ΤΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου 2010.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από 12 Απριλίου έως και 19 Μαΐου 2010 στη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής. Θα γίνονται δεκτές αιτήσεις και ταχυδρομικώς εφόσον αποσταλούν προς το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.
Οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τα οποία αναφέρονται στους δικτυακούς τόπους του Τμήματος :
http://www.unipi.gr/metapt/metapt_index.html
http://www.cs.unipi.gr/.
Η συμπληρωμένη αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στην παρακάτω διεύθυνση στις ώρες 11:00 – 17:00
Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Γραμματεία ΠΜΣ  «Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής»
Καραολή και Δημητρίου 80  Πειραιάς 18534, 1ος όροφος Γραφείο 110.
Τηλ. 210- 414 2105, 210- 414 2097   Φαξ 210- 414 2107
Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς Γραμματεία ΠΜΣ «Πληροφορική»
Καραολή και Δημητρίου 80 Πειραιάς 18534, 5ος όροφος Γραφείο 503.
Τηλ. 210- 414 2263, 210- 414 2105 Φαξ 210- 414 2264

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα