Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

S.O.S. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΣΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

                                                        γράφει ο Αλχημιστής
Δευτέρα πρωί. Ξημερώνει μια μέρα φαινομενικά όπως οι άλλες, αλλά συγχρόνως τόσο διαφορετική! Η Ελλάδα, η ανεξαρτησία της Ελλάδος ειναι υπο αμφισβήτιμη.
Σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση με το Δ.Ν.Τ. και τους άλλους εταίρους! Το Δ.Ν.Τ. της Αμερικής και οι άλλοι εταίροι της Ευρώπης....


Τι να πω για την Αμερική….Τι να πω για την Ευρώπη….Τι να πω, για την ουτοπία της ενωμένης, χωρίς σύνορα Ευρώπης, για την οποία …..αξίζει να αγωνιζόμαστε.


Ένα μονάχα νοιώθω την ανάγκη σήμερα να πω: Χρειαζόμαστε βοήθεια! Χρειαζόμαστε την έκφραση αλληλεγγύης των άλλων. Πρέπει να συνταχθεί μαζί μας κάθε προοδευτική και υπεύθυνη φωνή της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.

Χρειαζόμαστε Φιλέλληνες,

Χρειαζόμαστε βοήθεια και όχι ….κλέφτες που λένε βοήθεια την μεγάλη ληστεία, που γίνεται, να δανείζονται οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες με επιτόκιο 1% και οι Κυβερνήσεις με 3% και να δανείζουν….. την Ελλάδα με 5%!


Χρειαζόμαστε ανθρώπους να διαλαλήσουν σε όλο τον κόσμο, ότι, με τους υπέρογκους και παράλογους εξοπλισμούς η σε δραματική οικονομική θέση ευρισκόμενη Ελλάδα, ουσιαστικά χρηματοδοτεί τις πιο ισχυρές χώρες της Ευρώπης, τη Γερμανία και τη Γαλλία.


Χρειαζόμαστε κάποιους να φωνάξουν δυνατά για να ακουσθούν, ότι η Ελλάδα μπορεί να χρωστάει και χρωστάει πολλά στις τράπεζες και τους κερδοσκόπους,
αλλά πολύ περισσότερα χρέη απέναντι στην Ελλάδα έχει η Ευρώπη, η οποία είναι ή οφείλει να είναι ……. αλληλέγγυα μαζί της.


Χρειαζόμαστε την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια διανόηση να σταθεί δίπλα στον σκληρά, ληστρικά δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη. Δίπλα στον εργαζόμενο, στον άνεργο, στον αδύνατο που τον αναγκάζουν να πληρώσει ακριβά, μόνος αυτός, χωρίς να έχει έστω, την ανάλογη, σχετική ή μερική ευθύνη για τα χάλια της Ελληνικής οικονομίας!


Χρειαζόμαστε όσο ποτέ στην σύγχρονη ιστορία μας , μια οικουμενική αλληλεγγύη τώρα, τώρα που βυθιζόμαστε απροστάτευτοι, από την λαίλαπα που ξέσπασε βίαια στις πλάτες του Ελληνικού λαού!
Που μας προσβάλει, που μας υποχρεώνει να σκύβουμε το κεφάλι , που μας εξευτελίζει, που μας αναγκάζει τέλος, να αποδεχόμαστε στην καθημερινότητά μας την βαρβαρότητα, με τις όποιες συνέπειες.


Χρειαζόμαστε τέλος την διανόηση του κόσμου, ειλικρινείς συμπαραστάτες στην προσπάθεια στον αγώνα που κάνουμε, που επιχειρούμε να κάνουμε, να οργανώσουμε την αντίστασή μας.
Αντίσταση στους ντόπιους και ξένους απατεώνες που ληστεύουν τον Έλληνα φορολογούμενο στυγνά , χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς σταγόνα φιλότιμου. Τους πιο αδίστακτους, τους πιο άχρηστους , εμπαθείς και ανίκανους αλλά και «αιμοσταγείς» ουσιαστικά δολοφόνους, του λαού μας!

Τέτοιες φωνές έχουμε ανάγκη , τώρα οι Έλληνες. Τις έχουμε όσο ποτέ τώρα ανάγκη.
Τώρα που η υπερήφανη πατρίδα μας μπαίνει στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, μετά τη γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο.
Για να προστατέψουμε τα παιδιά μας και το μέλλον τους , γιατί …το δικό μας δεν υπάρχει πλέον, από τους παραλλαγμένους ληστές που τολμούν να εμφανίζονται σαν φίλοι που νοιάζονται για όλους εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα