Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Κυπαρισσία :Μεθυσμένος αλλοδαπός με μαχαίρι πεσμένος στο δρόμο

ImageΚόπηκε η ανάσα σε κατοίκους της περιοχής της «Πισωρούγας» Κυπαρισσίας και άλλους περαστικούς χθες γύρω στη 1.00 μετά το μεσημέρι, όταν στην άκρη του επαρχιακού δρόμου Κυπαρισσίας – Ραφτόπουλου είδαν πεσμένο έναν άνθρωπο με μαχαίρι.
Πλησίασαν στο σημείο και του μίλησαν, χωρίς όμως, αυτός να ανταποκρίνεται. Στο χέρι του, μάλιστα, είδαν λίγα αίματα και φοβήθηκαν πως είτε έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του είτε, πιθανώς, είχε προηγηθεί συμπλοκή με άλλο ή άλλα άτομα. Αμέσως δε ειδοποίησαν το Α.Τ. Κυπαρισσίας, το νοσοκομείο και την Πυροσβεστική.

Κάποια στιγμή, κι ενώ όλοι του μιλούσαν για να δουν αν είναι ζωντανός, καθώς δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν ανέπνεε, κούνησε λίγο τα δάχτυλα του χεριού με το οποίο κρατούσε το μαχαίρι και αυτό σύρθηκε λίγα εκατοστά στο δρόμο.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά με άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι διαπίστωσαν πως πρόκειται για μεθυσμένο αλλοδαπό. Ακολούθως ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του δόθηκε αγωγή για να συνέλθει από τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει.
Όπως, δε, πληροφορηθήκαμε, ο ίδιος αλλοδαπός έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την Αστυνομία με συμπτώματα μέθης.
Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα