Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση-Βόμβα από την Alpha Bank: Αν είστε Πελάτες της Πρέπει να το Διαβάσετε!


Η Alpha Bank, που είναι ανώνυμη τραπεζική εταιρία και εδρεύει…στην Αθήνα, οδός Σταδίου 40, 102 52, πρόκειται να αναθέσει τη διαχείριση απαιτήσεών της από δάνεια ή/και πιστώσεις καταναλωτικής, στεγαστικής ή επαγγελματικής πίστεως, στην ανώνυμη εταιρία µε την επωνυμία “CEPAL HELLAS FINANCIAL SERVICES A.E. ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, που εδρεύει στην Ν. Σμύρνη, Λεωφ. Συγγρού 209-211, 171 21, έχει νόμιμα αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εταιρία διαχειρίσεως απαιτήσεων του Ν.4354/2015, όπως ισχύει (ΦΕΚ, Β’, 970/22.3.2017), εποπτεύεται και ελέγχεται από αυτή.
Κατ’ ακολουθίαν, η Τράπεζα ενημερώνει τα φυσικά πρόσωπα, οφειλέτες, συνοφειλέτες, και εγγυητές, των οποίων έστω και ένα δάνειο ή πίστωση βρίσκεται σε καθυστέρηση,
όπως και τους αντικλήτους αυτών και κάθε άλλο πρόσωπο που συνδέεται µε τις ως άνω απαιτήσεις, κατά του οποίου είναι δυνατόν να προβληθεί δικαίωμα της Τραπέζης για την είσπραξη αυτών, ότι τα προσωπικά τους δεδομένα που αφορούν στις ως άνω απαιτήσεις, θα διαβιβασθούν για τον σκοπό της διαχειρίσεως, κατ’ άρθρο 2, παρ. 2β του Ν.4354/2015, στην ως άνω εταιρία.
Στο πλαίσιο αυτό και για τους σκοπούς της διαχειρίσεως η ως άνω εταιρία δύναται να διαβιβάζει, κατά περίπτωση, περαιτέρω τα ως άνω προσωπικά δεδομένα σε εταιρίες ενημερώσεως οφειλετών του Ν.3758/2009, σε δικηγόρους ή δικηγορικές εταιρίες, δικαστικούς επιμελητές και συμβολαιογράφους.
Οι Πελάτες της Τραπέζης μπορούν να ασκούν τα δικαιώματα προσβάσεως και αντιρρήσεως είτε εγγράφως στην Προϊσταμένη Αρχή του Τομέα Εργασιών Εξυπηρετήσεως Πελατών της Τραπέζης (Λεωφ. Αθηνών 105 – 1ος ορ. T.K. 104 47), είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό 210 326 0000, είτε ηλεκτρονικώς στην ιστοσελίδα της Τραπέζης www.alpha.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα