Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Τρεις τρόποι να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα χωρίς μαλακτικό

Τα ρούχα απορροφούν τις περισσότερες μυρωδιές όταν βρισκόμαστε σε έναν χώρο και αυτό το καταλαβαίνουμε αργότερα όταν τα βγάλουμε.
Τι μπορούμε να κάνουμε όμως αν θέλουμε να μυρίζουν όμορφα χωρίς να τα πλένουμε με μαλακτικό κάθε φορά που τα φοράμε; Υπάρχουν κάποιες έξυπνες λύσεις που μπορούμε να εφαρμόσουμε. Δείτε παρακάτω...
1. Αφού βάλουμε τα ρούχα σου στη ντουλάπα μπορούμε να κάνουμε το εξής: Ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι να εμποτίσουμε μικρά κομμάτια βαμβάκι με ένα άρωμα ή με κάποιο αιθέριο έλαιο και να τα κρεμάσουμε σε διάφορα σημεία ή ακόμα και να τα βάλουμε στις τσέπες των παλτών.
2. Ένα συστατικό που απορροφά τις δυσάρεστες μυρωδιές είναι επίσης ξεκάθαρα οι

κόκκοι του καφέ. Πάρτε ένα μικρό δοχείο, γεμίστε το με κόκκους καφέ και τοποθετήστε το μέσα στη ντουλάπα. Ο καφές θα απορροφήσει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές και τα ρούχα θα μοσχοβολούν. Θα πρέπει όμως οι κόκκοι να αλλάζουν μία φορά τον μήνα.
3. Βρείτε ένα σαπούνι, βγάλτε το από το χαρτί του και τοποθετήστε το πάνω σε ένα μαντιλάκι μέσα στα συρτάρια. Τα ρούχα θα απορροφήσουν τη μυρωδιά του σαπουνιού έπειτα από τέσσερις ώρες. baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα