Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Με πέντε δρομείς ο Α.Ο. Φιλιατρών στο Βελιγράδι

Εξήντα πέντε (65) Έλληνες δρομείς, 56 άνδρες και 9 γυναίκες, τερμάτισαν επιτυχώς στην 31η έκδοση του Μαραθωνίου Βελιγραδίου. Ανάμεσά τους ήταν και πέντε (5) μέλη του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών, τα οποία πήραν αγάπη και χειροκρότημα από τους χιλιάδες Σέρβους θεατές σε όλη τη διάρκεια της όμορφης αυτής γιορτής του αθλητισμού.
Ο καιρός ήταν Ελληνικός, με δυνατό ήλιο και ζέστη για την εποχή, αλλά οι διοργανωτές είχαν προβλέψει να δροσίζουν συνεχώς τους συμμετέχοντες με πολλά υγρά και ψεκασμούς με νερό σε πολλά σημεία της διαδρομής.
Έτρεξαν με την ελληνική σημαία σε όλη τη διαδρομή και το χάρηκαν με το παραπάνω, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς να τους ενδιαφέρει ο τελικός χρόνος τερματισμού.
Πολλά καλά περάσματα από αξιοθέατα και όμορφα σημεία της πόλης, από γέφυρες πάνω από τους ποταμούς Δούναβη και Σάβα, τους γέμισαν με όμορφες εικόνες, βλέποντας την πόλη μέσα από το τρέξιμο, μαζί με χιλιάδες άλλους δρομείς από όλο τον κόσμο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, τα πέντε (5) μέλη του Α.Ο. Φιλιατρών που τερμάτισαν επιτυχώς στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου (21,1 χλμ) ήταν τα εξής:
1) Θεόδωρος Ασημακόπουλος (02:11:26)
2) Βασιλική Αλεξανδροπούλου (02:11:27)
3) Χρήστος Μητράκος (02:13:12)
4) Χαράλαμπος Νικολακόπουλος (02:17:20)
5) Κων/νος Μίχος (02:20:18)
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα