Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Σπαρτινός: Λέγαμε κανένα σπίτι, όχι κανένα μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη

«Ουδέποτε η κυβέρνηση έλεγε προεκλογικά κανένα μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη. Έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη εννοώντας την πρώτη κατοικία» είπε.
Το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», που ακουγόταν για τους πλειστηριασμούς ερμήνευσε με έναν ...επικό τρόπο ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός.
Όταν ρωτήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το επίμαχο προεκλογικό σύνθημα, είπε πως όσοι το έλεγαν εννοούσαν τις πρώτες κατοικίες και όχι τα καταστήματα.
«Ουδέποτε η κυβέρνηση έλεγε προεκλογικά κανένα μαγαζί στα χέρια τραπεζίτη. Έλεγε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη εννοώντας την πρώτη κατοικία» είπε ο κ. Σπαρτινός.  thetoc

3 σχόλια:

  1. ρε....το φιλοτιμο....που διαολο πηγε; δεν ντρεποσαστε καθολου;
    αληταραδες, ντροπή!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αίσχος!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε συμμαζωτάρια που γίνατε καρεκλοκενταυροι και λετε παπαρδελες, δεν εχετε οικογενεια...παιδια, γυναικα...... δεν ντρεποσαστε καθολου;Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο καθένας από δαύτους πλήρωνε, όχι πολλά, ένα ευρώ για κάθε κουταμάρα που έλεγε θα σας έλεγα εγώ πως θα μαζεύαν όλοι τα στόματά τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα