Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Γιατρός αφαίρεσε τα γεννητικά όργανα νεογέννητου αγοριού για να μην… πέσει έξω στις προβλέψεις του

Γιατρός αφαίρεσε τα γεννητικά όργανα νεογέννητου αγοριού για να μην… πέσει έξω στις προβλέψεις τουΕίχε προβλέψει ότι θα ήταν κορίτσι και επιχείρησε να «διορθώσει» το λάθος του
Μαιευτήρας επιχείρησε αλλαγή φύλου νεογέννητου βρέφους, αφού παρά τις προβλέψεις του για επικείμενη γέννηση αγοριού, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για κοριτσάκι.
Όταν ο Dr Anuj Kumar είδε ότι βρέφος που έφερε στον κόσμο σε ιδιωτική κλινική στην περιφέρεια Τσάτρα της Ινδίας ήταν αγόρι, τότε αποφάσισε να του αφαιρέσει τα γεννητικά όργανα προκειμένου να μην εκτεθεί στα μάτια των γονέων του, Guriya Devi και Anil Panda.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο γιατρός είχε πει στη μετά τον τελευταίο υπέρηχο στη μητέρα του παιδιού της είχε πει ότι θα αποκτήσει κορίτσι. Όταν, όμως, είδε ότι μετά την καισαρική τομή το παιδί
ήταν αγόρι το πήρε από τους γονείς και το υπέβαλε σε αυτή την αδιανόητη χειρουργική επέμβαση από την οποία το βρέφος δεν επέζησε και εκείνος είπε ότι ήταν κορίτσι με δυσμορφίες και απλά δεν άντεξε μετά τη γέννα.
Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν τους γονείς που υπέβαλαν επίσημη καταγγελία κατά του γιατρού με την έρευνα που ακολούθησε να αποκαλύπτει την τραγική αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα