Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Μεσσηνία: Αρχίζουν τα όργανα με νέες υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας

Η 35χρονη δικηγόρος Μαίρη Αντ. Τσίχλη θα είναι υποψήφια πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο υπάλληλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου Τάκης Τζαβάρας δίνει σήμερα στις 11.15 το πρωί συνέντευξη Τύπου, προφανώς για να ανακοινώσει -όπως είπε- τις προθέσεις του για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ Μεσσηνίας).
Η κ. Τσίχλη ανακοίνωσε χθες με επιστολή της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την υποψηφιότητά της, ενώ η απερχόμενη πρόεδρος Αντζελα Σκλήκα είχε επιλέξει την προσωπική της ιστοσελίδα στο Facebook για να αναγγείλει ότι θα είναι ξανά υποψήφια πρόεδρος. Υπενθυμίζουμε ότι για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας έχει ανακοινώσει ότι θα είναι πάλι υποψήφια πρόεδρος η μηχανικός Νατάσσα Κυριακοπούλου.
Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ
Στο μεταξύ με χρησμούς για την αξιοκρατία απάντησε μέσω Facebook η δικηγόρος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Πιπίνα Κουμάντου σε δημοσίευμα της εφημερίδας

"Θάρρος", το οποίο ανέφερε ότι η κ. Κυριακοπούλου είναι δυσαρεστημένη μαζί της επειδή φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα Τζαβάρα. Προφανώς η κ. Κουμάντου απαντά ότι στηρίζει τον κ. Τζαβάρα επειδή τον θεωρεί πιο άξιο. Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Κουμάντου έχε ως εξής: "Η πολιτική για να είναι αποτελεσματική και χρήσιμη στην κοινωνία, πρέπει να στηρίζεται σε γερές βάσεις: αρχές, αξίες, ιδέες. Στην πολιτική ανάμεσα στον φίλο και αυτόν που αξιολογώ ότι μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις της θέσης του, επιλέγω τον δεύτερο. Αυτό είναι το χρέος κάθε δημόσιου προσώπου έναντι στην πόλη, στην πατρίδα, στο κόμμα. Σε αντίθετη περίπτωση, η Ελλάδα θα συνεχίσει να αποτελεί την χώρα όπου «γράφουν ιστορία» οι παρέες, οι «κολλητοί», οι συγγενείς... Συνιστώ ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, ομοψυχία. Η εσωκομματική δημοκρατία δεν φέρνει την καταστροφή. Αντιθέτως μάλιστα, εμπεδώνει το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους θεσμούς και τις δομές του κόμματος".
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΤΣΙΧΛΗ
Αναλυτικά η επιστολή με την οποία η κ. Τσίχλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της έχει ως εξής: "Ονομάζομαι Μαίρη Τσίχλη. Είμαι 35 ετών, είμαι δικηγόρος Καλαμάτας, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ομιλώ την αγγλική, γερμανική και γαλλική γλώσσα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια, ως μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών και μέχρι σήμερα ως πολιτικοποιημένο άτομο ασχολούμαι ενεργά με τα κομματικά δρώμενα της παράταξής μας και ενδιαφέρομαι να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην εμπέδωση των αρχών και τη διάδοση των ιδεών του κόμματός μας σε όλους τους πολίτες του Νομού Μεσσηνίας, προκειμένου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, η παράταξή μας να κερδίσει τις εκλογές, να βγάλει τη χώρα από την ανυποληψία και να την οδηγήσει σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας. Οι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της παράταξής μας της 13ης Μαΐου για την ανάδειξη των οργάνων του κόμματός μας καταδεικνύουν την ανάγκη για συσπείρωση των στελεχών μας και αποτελούν ένα μεγάλο προσκλητήριο, από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς. Παράλληλα συνιστά για μένα πρόκληση για την ενεργότερη συμβολή μου στον αγώνα αυτό της παράταξής μας. Γι’ αυτό με αίσθημα ευθύνης και υψηλό αγωνιστικό φρόνημα θέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας. Ζητώ τη στήριξη όλων των μελών και φίλων της ΝΔ υποσχόμενη ότι θα πορευθώ και θα αγωνιστώ με αφοσίωση στα ιδεώδη της παράταξής μας, με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας, προκειμένου να κερδίσει η παράταξή μας τις κρίσιμες επερχόμενες εθνικές εκλογές".
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Σε κλίμα ενότητας και με έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας.
Η απερχόμενη πρόεδρος Αντζελα Σκλήκα έκανε ένα σύντομο απολογισμό πεπραγμένων της διετίας που πέρασε, ενώ σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση "σύσσωμο το συμβούλιο δήλωσε ικανοποιημένο από την πολιτική πορεία της οργάνωσης και στη συνέχεια αναπτύχθηκε διεξοδική συζήτηση για το πλαίσιο διεκπεραίωσης της νέας εκλογικής διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη".
Θ.Λ. eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα