Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Τρόμος στου Ζωγράφου: Ληστές απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν 12.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο διαμέρισμα της γυναίκας και το έκαναν φύλλο και φτερό
Κουκουλοφόροι-μαχαιροβγάλτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στου Ζωγράφου και αφού την απείλησαν ότι θα της κάνουν κακό, της άρπαξαν 12.000 ευρώ.
Χρήματα, που είχαν συγκεντρωθεί από τον γάμο του γιου της. Το απίστευτο περιστατικό που δείχνει πως πλέον στην Ελλάδα του 2018, οι κακοποιοί εισβάλουν στα σπίτια, το τελευταίο καταφύγιο των πολιτών, ληστεύουν, τρομοκρατούν και κακοποιούν χωρίς καμία συνέπεια, σημειώθηκε το

μεσημέρι της Παρασκευής.
Ήταν λίγο μετά τις 12, όταν η ηλικιωμένη μπήκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στου Ζωγράφου. Απουσίαζε για λίγη ώρα και όταν επέστρεψε, βρήκε μέσα στο σπίτι της δύο άτομα με κουκούλες να έχουν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα.
Οι κακοποιοί, κρατώντας μαχαίρι, την απείλησαν ότι αν φωνάξει ή προβάλλει την παραμικρή αντίσταση, θα τη σκοτώσουν. Ακολούθως συνέχισαν να ψάχνουν και όταν εντόπισαν 12.000 ευρω που προέρχονταν από τον γάμο του γιου της, έφυγαν.
Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και ερευνούν ακόμη και την πιθανότητα να είχαν «εσωτερική ενημέρωση». Κάποιος δηλαδή να τους είπε για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τον γάμο του παιδιού της και η ηλικιωμένη έκρυβε στο σπίτι.  protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα