Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Συγκινεί εκατοντάδες ο εγκαταλελειμμένος σκύλος στη μέση του δρόμου (VIDEO)

Συγκινεί εκατοντάδες ο εγκαταλελειμμένος σκύλος στη μέση του δρόμου (VIDEO)
Το βίντεο που φαίνεται ένας άνδρας να εγκαταλείπει τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και το τετράποδο να ακολουθεί σπαραχτικά το αυτοκίνητο έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στην Βρετανία.
Η εγκατάλειψη καταγράφηκε καρέ καρέ από κάμερα ασφαλείας. Ο άνδρας φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο με τον σκύλο. Στη συνέχεια τρέχει μακριά του και μπαίνει στο αυτοκίνητο. Το άτυχο τετράποδο τρέχει πίσω του και πηδάει ψηλά.
Τώρα εκατοντάδες άνθρωποι έχουν εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσουν το μπουλ τεριέ, ανάμεσα τους και ο παρουσιαστής του BBC, Άντριου Νιλ. Ο παρουσιαστής του BBC, μάλιστα, ήταν έξω φρενών με τον άνδρα που εγκατέλειψε τον σκύλο. «Πολύ ενοχλημένος από αυτό το βίντεο. Λέω στις αρχές ότι εάν έχουν πρόβλημα να βρουν σπίτι γι’ αυτόν τον μικρό σκύλο θα τον πάρω εγώ μετά χαράς», έγραψε στο twitter ο Άντριου Νιλ.
Οι βρετανικές αρχές που έχουν αναλάβει την φροντίδα του σκύλου και προσπαθούν να βρουν τον ιδιοκτήτη του λένε ότι εκατοντάδες έχουν προσφερθεί να τον υιοθετήσουν. Μάλιστα το προσωπικό φιλοξενίας του έδωσε το όνομα Σνουπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα