Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Δύο ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς του τροχαίου στο Καλό Νερό – Σύλληψη 37χρονου

Δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και μία 13χρονη, καθώς και ένας 23χρονος είναι τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το βράδυ στον κόμβο του Καλού Νερού, κοντά στην Κυπαρισσία. Όσον αφορά στους τρεις τραυματίες, δύο εξ αυτών, ένας 35χρονος και μία 18χρονη διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ένας 26χρονος, που φέρει ελαφρύτερα τραύματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το πολύνεκρο τροχαίο, σύμφωνα με

τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα.
Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος και επέβαιναν ο 23χρονος, η 18χρονη, ο 14χρονος και η 13χρονη συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος είναι πατέρας της 13χρονης και ακολουθούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα. Στην συνέχεια το πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος.
Αμέσως μετά την τριπλή σύγκρουση στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα, οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ έπειτα από λίγη ώρα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα.
Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αστυνομία για να εξακριβώσει τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.  Πηγή:ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα