Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ηράκλειο: Διαπόμπευση μαθήτριας στο Ίντερνετ με γυμνόστηθη φωτογραφία της

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια νεαρή μαθήτρια σε σχολείο στο Ηράκλειο, όταν διαπίστωσε ότι μια γυμνόστηθη φωτογραφία της, ήταν σε ψεύτικο προφίλ στα social media.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» του ΚΡΗΤΗ TV, η νεαρή κοπέλα πείστηκε να στείλει τη φωτογραφία σε νεαρό αγόρι με το οποίο σχετίζονταν το καλοκαίρι σε περιοχή της ενδοχώρας του νησιού.
Μάλιστα η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας και είχε σοκάρει την μικρή κοινωνία στην ενδοχώρα της Κρήτης. Ο νεαρός έστειλε την φωτογραφία σε φίλους του στην Κρήτη ενώ η επίμαχη εικόνα βρέθηκε στα χέρια και μιας νεαρής κοπέλας από την περιοχή που για λόγους αντιζηλίας έφτιαξε το ψεύτικο προφίλ με την γυμνόστηθη φωτογραφία της ανήλικης Κρητικοπούλας και άρχισε να κάνει αιτήματα

φιλίας στον ευρύτερο κύκλο της.
Η παθούσα μαθήτρια βίωσε ένα απίστευτο εφιάλτη διαδικτυακής διαπόμπευσης με την αστυνομία της Κρήτης όμως, να λειτουργεί αστραπιαία και να φτάνει στην εξιχνίαση της υπόθεσης με θύμα το μικρό κορίτσι από την Κρήτη.
Μάλιστα στην διάρκεια της εκπομπής ειδικοί αναφέρθηκαν στις διαστάσεις που λαμβάνει πλέον στην χώρα μας ο διαδικτυακός εκφοβισμός με το περιστατικό αυτό να είναι ένα από τα δεκάδες που καταγράφονται στην χώρας μας κάνοντας νέα παιδιά να βιώνουν ένα πραγματικό εφιάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα