Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κυπαρισσία: Ράκος ο πατέρας της 13χρονης - Λέει ότι δεν χτύπησε ποτέ τους απαγωγείς

Απαγωγή ανήλικης Ρομά και καταδίωξη από συγγενείς της η αιτία του φοβερού τροχαίου στο Καλό Νερό
Ο δικηγόρος της 13χρονης απαχθείσας μιλά στο protothema.gr για όσα εκτυλίχθηκαν στην άγρια καταδίωξη - Το χρονικό του φοβερού τροχαίου που στοίχισε τη ζωή σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι
Η αρπαγή της 13χρονης κοπέλας από τον Πύργο Ηλείας, ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη που ολοκληρώθηκε στην Κυπαρισσία με τρόπο εφιαλτικό. Τρεις νεκροί – μεταξύ των οποίων και η ανήλικη – και τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.
Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας κόβουν την ανάσα, με τους αστυνομικούς να

φοβούνται βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες που εμπλέκονται και να παίρνουν μέτρα.

Η 13χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο
Ξέσπασε ο πατέρας της 13χρονης
Ο πατέρας της 13χρονης πληροφορήθηκε πως το παιδί του είναι νεκρό στο νοσοκομείο. Ξέσπασε σε λυγμούς και είπε στους γιατρούς πως δεν αντέχει να δει το παιδί του νεκρό.
“Θα μου το πληρώσουν” ακούστηκε να λέει, με τους νοσηλευτές να προσπαθούν για ώρα μάταια να τον ηρεμήσουν. Με χειροπέδες στα χέρια θρηνούσε την κόρη του.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 13χρονη
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής μίλησε στο protothema.gr

«Στις φωτογραφίες φαίνεται το τζιπ που προσέκρουσε μετωπικά με το μπορντό αυτοκίνητο της ομάδας που είχαν απαγάγει τη 13χρονη κοπέλα από την Καλαμάτα. Δυστυχώς είχαμε τον ακαριαίο θάνατο τριών νέων παιδιών και ένα ακόμη άτομο να χαροπαλεύει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο» λέει στο protothema.gr ο Βασίλης Ταουξής.
«Ο πατέρας της 13χρονης που ακολουθούσε πίσω από το αμάξι, έχει υποστεί σοκ. Ο άνθρωπος μόλις ενημερώθηκε από τα υπόλοιπα παιδιά του ότι άγνωστοι ήρθαν από το σπίτι και απήγαγαν τη 13χρονη κόρη του, αμέσως πήρε την αστυνομία τηλέφωνο. Και η αστυνομία του συνέστησε να τους ακολουθεί από κάποια απόσταση για να μην χάσει την επαφή μαζί τους και να ενημερώνει παράλληλα την αστυνομία, όπως και έγινε. Στη συνέχεια η αστυνομία έστησε μπλόκο σε αυτούς που είχαν απαγάγει την κοπέλα και παρά τα νοήματα της αστυνομίας, αυτοί δεν σταμάτησαν. Πέρασαν το μπλόκο και λίγο πιο κάτω έχασαν τον έλεγχο, μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με άλλο αυτοκίνητο. Δεν ήρθε σε επαφή το αμάξι του πατέρα με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε σε συννενόηση με την αστυνομία, και όταν πληροφορήθηκε οτι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και η κόρη του ξέσπασε σε κλάματα. Αυτή τη στιγμή είναι υπό ιατρική βοήθεια και παρακολούθηση» προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας.
«Θεωρώ οτι δεν έπρεπε να ασκηθεί ποινική δίωξη στο βαθμό που ασκήθηκε εναντίον του πατέρα διότι ο πατέρας που ενημερώνεται οτι απήγαγαν το παιδί του, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Πήρε το αυτοκίνητό του και τους ακολουθούσε ενημερώνοντας την αστυνομία. Χτες προσήχθη στον εισαγγελέα και στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας όπου πήρε 48ωρη προθεσμία. Κρατείται και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί» καταλήγει ο Βασίλης Ταουξής.

Αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκαν μετωπικά οι απαγωγείς
Το χρονικό του φοβερού τροχαίου

Δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και μία 13χρονη, καθώς και ένας 23χρονος είναι τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το βράδυ στον κόμβο του Καλού Νερού, κοντά στην Κυπαρισσία. Όσον αφορά στους τρεις τραυματίες, δύο εξ αυτών, ένας 35χρονος και μία 18χρονη διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ένας 26χρονος, που φέρει ελαφρύτερα τραύματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, στο τροχαίο εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα. Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος και επέβαιναν ο 23χρονος, η 18χρονη, ο 14χρονος και η 13χρονη συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος είναι πατέρας της 13χρονης και ακολουθούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα. Στην συνέχεια το πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος.
Με πληροφορίες από: ilialive.gr   protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα