Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ένοπλη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία: Τον χτύπησαν και του άρπαξαν 6 βαλίτσες με κοσμήματα

Ένοπλη ληστεία συνέβη στις 4,15 τα ξημερώματα της Κυριακής στο χωριό Μουριά της Αρχ. Ολυμπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις δράστες αφού χτύπησαν το θύμα τους, άρπαξαν έξι βαλίτσες γεμάτες με χρυσά κοσμήματα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ του ilialive.gr το θύμα - ένας 50χρονος - είχε έρθει απο την Αθήνα για να επισκεφθεί στους γονείς του και είχε μαζί του προϊόντα που προωθεί μέσω της δουλειάς του, δηλαδή χρυσά κοσμήματα, καθώς φαίνεται θα επισκεπτόταν πελάτες στην περιοχή.
Οι δράστες, εκτιμάται από τις Αρχές πως είτε παρακολουθούσαν το θύμα τους, είτε γνώριζαν την ύπαρξη των κοσμημάτων μεγάλης αξίας. Στις 4.15 οι τρεις απο τους τέσσερις ληστές φορώντας κουκούλες και έχοντας καλυμένα όλα τα σημεία του σώματός

τους, είσεβαλαν κρατώντας πιστόλια και ένα μαχαίρι, στο σπίτι της οικογένειας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές χτύπησαν το θύμα τους, ενώ δεν φαίνεται να πείραξαν τους ηλικιωμένους γονείς του.
Άρπαξαν τις έξι βαλίτσες με τα κοσμήματα και έφυγαν με τη βοήθεια συνεργού τους που τους περίμενε έξω από το σπίτι με αυτοκίνητο. Πολύ γρήγορα ενημερώθηκαν οι Αρχές, που διενεργούν έρευνες και προανάκριση για την υπόθεση...
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών μιλούν για πολύ επαγγελματικό χτύπημα από έμπειρους δράστες που ταξίδεψαν από την Αθήνα έχοντας βάλει στο στόχαστρο τον πλασιέ κοσμημάτων.
Το θύμα δειγμάτιζε τα κοσμήματα σε πολλά κοσμηματοπωλεία στην Δυτική Ελλάδα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και φυσικά την Ηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα