Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο Παναγιώτης Κατσίβελας υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας και το 2019

«Έπειτα από τέσσερα περίπου χρόνια σκληρής εργασίας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε πλειάδα σημαντικών έργων, που αφορούν στο σύνολο του Δήμου μας. Ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε το Δήμο μας», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Γραφείου Δημάρχου Τριφυλίας, με θέμα «Υποψηφιότητα δημάρχου», το οποίο φέρει το ονοματεπώνυμο της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας – δημοτικής υπαλλήλου, Φωτεινής Στυλιανού, που απεστάλη το πρωί της Παρασκευής στα ΜΜΕ και στο οποίο τονίζεται: «Σίγουρος ότι με την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής θα έχουμε αλλάξει την εικόνα και την προοπτική του Δήμου μας, δηλώνω ότι θα διεκδικήσω την ανανέωση της εντολής σας».
Με το δελτίο Τύπου ανακοινώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η υποψηφιότητα του

δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, στις εκλογές του 2019, η οποία ωστόσο έχει «δηλωθεί» από τον ίδιο άλλες τρεις – τέσσερις φορές από την άνοιξη έως και χθες.
Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται συγκεκριμένα: «Έπειτα από τέσσερα περίπου χρόνια σκληρής εργασίας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε πλειάδα σημαντικών έργων, που αφορούν στο σύνολο του Δήμου μας. Ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε το Δήμο μας. Δεκάδες έργα πρώτης ανάγκης έχουν δημοπρατηθεί και άμεσα πρόκειται να υλοποιηθούν. Έχουμε καταθέσει πολλές προτάσεις έργων για ένταξη και χρηματοδότηση στα Προγράμματα Φιλόδημος, ΕΣΠΑ και Leader και συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα αρμόδια υπουργεία για την ολοκλήρωση έργων Τομεακών και Περιφερειακών από το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Πληρώνουμε τα δάνεια του Δήμου και μέχρι σήμερα έχουμε καταβάλει 1,2 εκατομμύρια ευρώ, όπως και όλες τις δικαστικές διεκδικήσεις από απλήρωτες συναλλαγές του παρελθόντος, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Υποσχεθήκαμε ότι θα εργαστούμε σκληρά και το κάναμε απαρέγκλιτα και με συνέπεια.
Σίγουρος ότι με την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής θα έχουμε αλλάξει την εικόνα και την προοπτική του Δήμου μας, δηλώνω ότι θα διεκδικήσω την ανανέωση της εντολής σας.
Προς τούτο καλώ όλους όσοι ανυστερόβουλα θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας και είναι αποφασισμένοι γι’ αυτό, να συστρατευθούν μαζί μας. Ιδιαιτέρως προσκαλώ σε αυτή την προσπάθεια τους νέους ανθρώπους, που τόσο τους έχει ανάγκη η κοινωνία μας . Οι νοοτροπίες και οι συνήθειες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα