Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Η οικιακή βοηθός περιέγραψε έναν από τους δράστες

Όλα τα σενάρια μελετά η Αστυνομία όσον αφορά στην αρπαγή-απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου από τον Πειραιά το πρωί της Τετάρτης, καθώς, όπως λένε, οι δράστες δεν έχουν στείλει ακόμη κανένα μήνυμα στο οποίο να «δηλώνουν» τα αιτήματά τους.
Την ίδια στιγμή, σε μια προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος της υπόθεσης, οι αστυνομικοί προσεγγίζουν άτομα από το επαγγελματικό και το φιλικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής οι συγγενείς του 51χρονου επιχειρηματία δεν έχουν δεχθεί κάποιο μήνυμα με τον οποιονδήποτε τρόπο, μέσω του οποίου να

καταγράφονται τα αιτήματα των απαγωγέων, εν προκειμένω το ποσό με τα λύτρα που ενδεχομένως θέλουν να ζητήσουν, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς να αφήσουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην εξέλιξη του θρίλερ της απαγωγής.
Παράλληλα, οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στρέφονται στο επαγγελματικό και στη συνέχεια στο φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία, σε μια προσπάθεια να βρουν μια άκρη που είναι δυνατόν να τους οδηγήσει στο τέλος του τούνελ της υπόθεσης.
Πολλές ελπίδες έχουν στηρίξει στην κατάθεση της οικιακής βοηθού του Νίκου Μαυρίκου, η οποία είδε τους απαγωγείς του εργοδότη της, καθώς εκείνη την ώρα τον συνόδευε μέχρι το αυτοκίνητό του μεταφέροντας κάποια πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του. Μέχρι στιγμής στην κατάθεση που έχει δώσει, περιγράφει με λεπτομέρειες τον έναν από τους τρεις σωματώδεις άνδρες, που έβαλαν στην κυριολεξία σηκωτό τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν από την Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά, όπου βρίσκεται το σπίτι του.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους την εικόνα του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες και μάλιστα την ώρα διαφυγής από την Ακτή Θεμιστοκλέους, και πλέον αναζητούν νέο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και ιδιωτικές, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στο σημείο που κατέληξε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας.
Πηγή: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα