Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ράλλυ το Σάββατο και την Κυριακή σε Μεσσήνη και Πεταλίδι


Απολαυστικό θέαμα για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα προσφέρουν το Σάββατο και την Κυριακή, στη Μεσσήνη και το Πεταλίδι, τα πληρώματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στο 3ο αγώνα του πανελλήνιου κυπέλλου χώματος, στο πλαίσιο του 33ου Ράλλυ Καλαμάτας που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.
Η εκκίνηση θα γίνει στην πλατεία της Μεσσήνης, στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, ο αγώνας θα συνεχιστεί στο αεροδρόμιο της Τριόδου και την Κυριακή στο Πεταλίδι.
Ο Δήμος Μεσσήνης σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι “με στόχο την ενίσχυση του μηχανοκίνητου αθλητισμού συνδιοργανώνει με την ΑΛΑΚ τον αγώνα, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος και στις 4:30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων των 30 πληρωμάτων που συμμετέχουν στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης. Το πρώτο αγωνιστικό θα αναχωρήσει στις 5 μ.μ. με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τριόδου.
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινήσουν στη διαδρομή «ειδική Πεταλίδι». Ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία Πεταλιδίου περίπου στη 1:30 μ.μ.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα