Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων ένταξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 “Βιολογική Γεωργία”


Ολοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης (ένταξη) στο Μέτρο 11 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 “Βιολογική Γεωργία”, που υποβλήθηκαν μετά από την σχετική πρόσκληση η οποία είχε δημοσιοποιηθεί τον περασμένο Ιανουάριο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης καθώς και για κάθε εξατομικευμένη – αναλυτική πληροφορία μέσω του Πληροφορικού Συστήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής του Μέτρου 11 της Βιολογικής Γεωργίας https://p2.dikaiomata.gr/Organics16 , κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.
Όσοι από τους αιτηθέντες δεν συμφωνούν με τα ευρήματα της αξιολόγησης μπορούν να καταθέσουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά ενδικοφανή προσφυγή, κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999, μέχρι και την Τετάρτη 25 Μαΐου (ώρα 23:59:59) στο Πληροφορικό Σύστημα υποστήριξης του Μέτρου στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών. Κατά την υποβολή της προσφυγής δεν είναι δυνατή η τροποποίηση του αιτήματος στήριξης.
Παράλληλα, οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στη/στις μηχανογραφική/ές βάση/εις μέσω της/των οποίας/οποίων πραγματοποιείται/ούνται από το Πληροφορικό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι. Για τη διευκόλυνσή τους, οι δικαιούχοι μπορούν να συμβουλεύονται το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης που υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ “Εγγραφή και Πρόσβαση στις Online εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ”.
Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών, κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999, οι οποίες ενδεχομένως υποβληθούν στην επικράτεια.
Οι υποψήφιοι προς ένταξη μελισσοκόμοι, που δεν καλύπτουν το κριτήριο του “ενεργού γεωργού” σύμφωνα με την μέχρι σήμερα ισχύουσα νομοθεσία, μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά ενδικοφανή προσφυγή, εφ’ όσον το επιθυμούν. Σε κάθε περίπτωση ο χαρακτηρισμός του ενεργού γεωργού θα επαναξιολογηθεί στην 2η κατάταξη για το σύνολο των παραγωγών.
Στην προσφυγή τους θα πρέπει να αναγράφεται το εξής κείμενο “Παρακαλούμε να επαναξιολογηθεί το εύρημα με κωδικό 10005 και περιγραφή ευρήματος -Μη ενεργός Γεωργός-”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα