Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Αμπελόκηποι: Επιχείρησε να βιάσει 30χρονη και μετά την χτύπησε - Πώς παγιδεύτηκε στο σπίτι της


Άνδρας 38 ετών συνελήφθη καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια και να αποπειράθηκε να βιάσει 30χρονη γυναίκα την οποία γνώρισε μέσω social media, όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Μαΐου σε σπίτι στους Αμπελόκηπους και ο άνδρας συνελήφθη τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας κατηγορούμενος από για απόπειρα βιασμού και για σωματικές βλάβες.
Η νεαρή γυναίκα κάλεσε στο σπίτι της τον δράστη και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της, όλα αρχικά κυλούσαν ομαλά στο ραντεβού που είχαν κλείσει από μέσα από τα social media.
Κάποια στιγμή ο 38χρονος της ζήτησε να κάνουν έρωτα και εκείνη αρνήθηκε. Τότε ο 38χρνος, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, όρμηξε με τη βία πάνω της χτυπώντας την στο κεφάλι. Η γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή και κατάφερε να ξεφύγει.
Όταν ο φερόμενος ως δράστης προσπάθησε να διαφύγει από το διαμέρισμα έσπασε το χερούλι της πόρτας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί. Προσπάθησε στη συνέχεια να φύγει από το μπαλκόνι αλλά μάταια καθώς το διαμέρισμα ήταν ψηλά. Η νεαρή γυναίκα, πολωνικής καταγωγής, βρήκε την ευκαιρία να καλέσει την αστυνομικά και ο επίδοξος βιαστής της συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα